Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Μια παράξενη θεωρία έχει αρχίσει να υπερισχύει σχετικά με το αν οι γυναίκες πρέπει να αποκτήσουν το iPhone 6 Plus. Τα επιχειρήματα που συνηγορούν κατά της απόκτησης του νέου Iphone από το γυναικείο κοινό έχουν να κάνουν… με το μέγεθος, καθώς τα 14 εκατοστά του δεν φαντάζουν και πολύ βολικά για το γυναικείο κοινό.
Στην πραγματικότητα το θέμα είναι σοβαρό και μπορεί να επηρεάσει τις πωλήσεις της Apple για τη συγκεκριμένη συσκευή. Ας μην ξεχνάμε ότι, πέραν της πρακτικής χρησιμότητας του iPhone και των τεχνικών χαρακτηριστικών του, ο κόσμος μπορεί να το επιλέξει ως fashion statement και αξεσουάρ που να αναδεικνύει το στυλ του. Κι έτσι οι γυναίκες μπορεί να αισθανθούν άβολα με το μεγάλων διαστάσεων κινητό που δεν μπορούν να κρατήσουν άνετα λόγω των μικρότερων χεριών τους, αλλά ούτε και να βολέψουν στις τσέπες του τζιν τους που είναι μικρότερες από αυτές των ανδρών ή στα τσαντάκια τους.
Το θέμα μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, θα μπορούσε όμως να προξενήσει πραγματικό πρόβλημα στις πωλήσεις. Όπως γράφει μια γυναίκα, όταν πήγε να αγοράσει κινητό, το συγκεκριμένο μοντέλο την απώθησε γιατί δεν ταίριαζε στην παλάμη της, δεν χώραγε στην τσέπη της και δεν μπορούσε να το έχει πάνω της κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο γυμναστήριο ή στο τζόγκινγκ. Κι αυτό όπως λέει είναι καθοριστικός παράγοντας στην επιλογή της.
aftodioikisi.gr
Categories: ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!