Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

...και έχει γίνει πανικός από προτάσεις επίδοξων "μνηστήρων" για να το πάρουν στην κατοχή τους!
Σύμφωνα με την εταιρία που το έχει στην κατοχή της, έχουν σπάσει τα...
τηλέφωνα αλλά και το inbox έχει γεμίσει τις τελευταίες ημέρες από μεγάλους ομίλους, εκδοτικούς και μη, για να αποκτήσουν το domain name "www.tora.gr"!

Το domain ήταν έτοιμο να βγει στον "αέρα" σύμφωνα με την εταιρία, με μεγάλο δημοσιογραφικό όνομα μπροστά και επενδυτή ιδιοκτήτη γνωστών Πανελλαδικών ΜΜΕ. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή ο επενδυτής μείωσε κατά 40% το budget του εγχειρήματος με αποτέλεσμα να "ναυαγήσει" το deal.

H ευκολία του συγκεκριμένου ονόματος, τα 4 γράμματα που πλέον δεν υπάρχουν πουθενά Παγκοσμίως με λέξεις που σημαίνουν κάτι στην κάθε γλώσσα, αλλά και η ευστοχία της λέξης που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο λεξιλόγιό μας, το κάνουν πραγματικά ένα πολύτιμο διαδικτυακό εφόδιο για τον επίδοξο αγοραστή, αφού θεωρείται μια από τις κορυφαίες επενδύσεις που δεν πρόκειται ποτέ να χάσει την αξία του.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρίας που έχει στην κατοχή της το www.tora.gr το domain δεν θα.."χαριστεί", αλλά θα δοθεί σε έναν σοβαρό επενδυτή για άμεση ή μελλοντική εκμετάλλευση.

Άλλωστε, όπως μας τονίζουν οι άνθρωποι της εταιρίας, το μέλλον είναι στο διαδίκτυο και ένα φιλικό προς τον χρήστη όνομα χώρου μπορεί να αποφέρει άμεσα την επένδυση πίσω.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στέλνοντας μήνυμα στο info@gpoint.gr

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!