Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Joseph Whiting, οδοκαθαριστής από το βόρειο Λονδίνο κέρδισε 4,5 εκατομμύρια λίρες (περίπου 5,7 εκατ. ευρώ) στην κλήρωση του Λόττο. Ωστόσο την ίδια μέρα πήγε κανονικά στη δουλειά, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε κερδίσει.

Όπως είπε στη Mirror ο Βρετανός: «Σηκώθηκα στις 4 το πρωί, κοίταξα τον αριθμό στο teletext και είδα ότι είχα πιάσει και τους έξι αριθμούς. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Επειδή δεν φορούσα τα γυαλιά μου νόμιζα ότι είχα κάνει λάθος και αφού τα φόρεσα τσέκαρα τους αριθμούς 2 και 3 φορές».

Στη συνέχεια το είπε στη μητέρα του, η οποία του είπε ότι δεν κάνουν τέτοια αστεία τα ξημερώματα, και εν τέλει πήγε κανονικά στη δουλειά του.

Τελικά, αφού κατάφερε να πιστέψει την απίστευτη τύχη του ο πατέρας τριών παιδιών παραιτήθηκε από την δουλειά του, έπειτα από 14 χρόνια. «Μου άρεσε η δουλειά μου αλλά δεν θα μου λείψει να ξυπνάω στις 4 το πρωί». Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο υπερτυχερός αγόρασε το λαχείο εννέα λεπτά προτού σταματήσει η διάθεση των δελτίων.

Έχοντας πλέον αρκετά χρήματα στη διάθεσή του ο Whiting σκοπεύει να κάνει μαθήματα οδήγησης, να αγοράσει ένα μεγαλύτερο σπίτι, και να πάει στη Ντίσνεϊλαντ με τα τρία του παιδιά. Και όπως λέει σκέφτεται να αγοράσει και ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγαπημένη του ομάδα της Άρσεναλ αν και αμφιβάλλει ότι θα βρει γιατί υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!