Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014


Τον Τζίμι Χέντριξ θα υποδυθεί ο Αντρέ Μπέντζαμιν, γνωστός και ως Αndré 3000 των Οutkast, στη νέα ταινία για τη ζωή του θρυλικού μουσικού με τίτλο «Jimi: All Is By My Side», η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 26 Σεπτεμβρίου και θα έχει την υπογραφή του Τζον Ρίντλεϊ.
Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Λονδίνο μεταξύ 1966 - 1967, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το «Are You Experienced ?», και  αφηγείται την ανακάλυψη ενός εφεδρικού μουσικού και το πώς αυτός πήγε στο Λονδίνο κι έγινε  διάσημος. Εκτός από τον Αντρέ Μπέντζαμιν, σε πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε την Ίμοτζεν Πουτς η οποία αναλαμβάνει το ρόλο του μοντέλου Λίντα Κιθ, μούσας του Χέντριξ και πρώην του κιθαρίστα των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς, ενώ η Χέιλι Άτγουελ θα ερμηνεύει ακόμα μια ερωμένη του, την Κάθι  Έτσιγχαμ, η οποία γνώρισε τον Χέντριξ το 1967, όταν εκείνη ήταν 20 χρονών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην ταινία δεν θα ακούγεται ούτε ένα τραγούδι του Χέντριξ. Οι δημιουργοί της αποφάσισαν να χειριστούν διαφορετικά το ζήτημα της μουσικής επένδυσης, αφού δεν τους δόθηκαν τα δικαιώματα. Η ταινία εστιάζει στην άνοδο του Χέντριξ στην καλλιτεχνική μουσική σκηνή του Λονδίνου πριν το θάνατό του στα 27 του χρόνια, στις 17 Σεπτεμβρίου 1970, και τις επιπλοκές που προέκυψαν όταν μια νέα θαυμάστρια (την υποδύεται η Χέιλι Άτγουελ) μπήκε στη ζωή του.

naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!