Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

«Το μόνο που ήθελα ήταν να βγάλω 50 ευρώ»...
λέει η 42χρονη Helen Smith από τη Βόρεια Ουαλία που κέρδισε σχεδόν 216.000 ευρώ πουλώντας στο eBay ένα φόρεμα φτιαγμένο από 24.000 λαστιχάκια BANDS LOOM που είναι το τελευταίο διάσημο trend.



Celebrities σε όλο τον κόσμο φορούν τα λαστιχάκια στα χέρια τους δίπλα στα πανάκριβα κοσμήματά τους. Το φόρεμα που έφτιαξε η Helen Smith δέχτηκε περισσότερες από 100 προσφορές. Η 42χρονη που έχει δύο παιδιά, έχασε πριν από πέντε χρόνια τον άντρα της κι έζησε πολύ δύσκολες στιγμές όταν εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε έμεινε χωρίς σπίτι και δουλειά.

«Έλαβα περισσότερα από 866 μηνύματα μετά την ανάρτηση του φορέματος και σκοπεύω να απαντήσω σε όλα, ακόμα κι αν πρόκειται να πω μόνο ένα απλό ευχαριστώ»  λέει η γυναίκα που έγινε πλούσια από τη μια μέρα στην άλλη. Τώρα, όπως λέει η ίδια, έχει τη δυνατότητα να κάνει μαθήματα οδήγησης στο γιο της και να του αγοράσει ένα αυτοκίνητο και να φυλάξει χρήματα για την ενηλικίωση της κόρης της. Πριν από όλα αυτά όμως, σκοπεύει να κάνει μερικά ταξίδια αναψυχής!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!