Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον Πελέ και τον Φραντς Μπεκενμπάουερ ο Αργεντίνος θρύλος Ντιέγκο Μαραντόνα, επικρίνοντας τη στήριξή τους στην αυστηρή τιμωρία του Λουίς Σουάρες για τη δαγκωνιά του στον Τζόρτζιο Κιελίνι.

“Αυτοί οι δύο, που βγήκαν από το μουσείο, βγαίνουν και μιλάνε και λένε ηλίθια πράγματα, γιατί είναι δύο ηλίθιοι, το έκαναν πιθανότατα επειδή ο capo τους (σ.σ. εννοεί τον επικεφαλής της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ) τους έστειλε να προσπαθήσουν να σταματήσουν τη χιονοστιβάδα αδικίας για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος”, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μαραντόνα, που βρίσκεται σε αέναη κόντρα τόσο με τον Πελέ, όσο και με τη FIFA.

“Αυτές οι δύο ποδοσφαιρικές προσωπικότητες βγήκαν από τη σαρκοφάγο και τους είπαν ελάτε και μιλήστε, υπερασπιστείτε τη FIFA, γιατί αλλιώς δε θα πληρωθείτε αυτό το μήνα... Τρελαίνομαι με αυτούς τους ανθρώπους, που υπερασπίζονται τα αδικαιολόγητα”, σημείωσε ακόμα.

Μάλιστα, ο Αργεντίνος θρύλος σχολίασε πως “ο Πελέ διέλυσε περισσότερους από έναν παίκτες, διέλυσε τέσσερις”, ενώ για τον Μπεκενμπάουερ υποστήριξε πως “σε χτυπούσε με τον αγκώνα στην πλάτη, και μπορούσε να σε σκοτώσει”.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!