Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Στο ΑΣΕΠ απευθύνθηκε η Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να διεξαχθεί το φθινόπωρο γραπτός διαγωνισμός για την πρόσληψη 122 πτυχιούχων.

Οι πτυχιούχοι που θα επιτύχουν στον διαγωνισμό θα καλύψουν οργανικά κενά σε καίριες θέσεις των υποκαταστημάτων της τράπεζας ανά την επικράτεια.

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να δημοσιευτεί η σχετική προκήρυξη από το ΑΣΕΠ, που θα αναφέρει τα προσόντα των υποψηφίων, το όριο ηλικίας αλλά και την κατανομή των θέσεων ανά υποκατάστημα, όπως διαβάζουμε στο aftodioikisi.gr.

Το ΑΣΕΠ θα έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εξετάσεων, την επιλογή των θεμάτων, τη μετάδοση τους στα εξεταστικά κέντρα και την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Η γραπτή εξέταση θα γίνει με το σύστημα των πολλαπλών επιλογών ενώ οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις ενότητες: γλωσσικών δεξιοτήτων, αριθμητικών δεξιοτήτων, γενικών γνώσεων και ξένης γλώσσας (Αγγλικά). Δεν αποκλείεται η τράπεζα να θέσει όριο ηλικίας στους υποψήφιους ενώ σε επίπεδο πτυχίων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει σπουδές στις επιστήμες της Οικονομίας ή της Διοίκησης.

Τέλος, θεωρείται σίγουρη η θέσπιση του κριτηρίου της εντοπιότητας για τις θέσεις των υποκαταστημάτων της περιφέρειας.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!