Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Το 1987, ο Robocop κατάφερε να ανανεώσει το είδος της επιστημονικής φαντασίας αποσπώντας όχι μόνο καλές κριτικές αλλά και δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Η εξαιρετικά θερμή υποδοχή του κοινού δημιούργησε δύο συνέχειες, μια τηλεοπτική σειρά, animated σειρές, video games και κόμικ. Αυτή την πολύτιμη κληρονομιά αξιοποιεί ο José Padilha (Elite Squad, Elite Squad: The Enemy Within) σε συνεργασία με τον ταλαντούχο σεναριογράφο James Vanderbilt (Zodiac, The Amazing Spider-Man 2) και υπόσχεται να επαναφέρει τον RoboCop στο καθήκον, αλλά και στις αίθουσες, σε μια εντυπωσιακή και πολυεπίπεδη περιπέτεια. H ταινία έχει καταιγιστική δράση, ενώ η επιστροφή του κινηματογραφικού συμβόλου θέτει ερωτήματα για την ανθρώπινη φύση σε σχέση με την τεχνολογία. Στο πολυαναμενόμενο αυτό remake πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος Joel Kinnaman (The Killing TV series) στο πλευρό των σπουδαίων Gary Oldman (Dark Knight Rises), Samuel L. Jackson (Django Ο Τιμωρός) και Michael Keaton (Batman).
Σύνοψη:
2028. Η πρωτοπόρος πολυεθνική εταιρεία OmniCorp κρατάει τα ηνία της ρομποτικής τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας στην Αμερική παγκόσμια στρατιωτική υπεροχή. Παρ’ όλα αυτά η αμφιλεγόμενη τεχνολογία της δεν έχει υιοθετηθεί για την επιβολή του νόμου στους δρόμους των ΗΠΑ. Η κατάλληλη ευκαιρία δίνεται όταν η OmniCorp αναλαμβάνει να μετατρέψει τον αστυνομικό Alex Murphy (Joel Kinnaman), που τραυματίζεται σοβαρά στη γραμμή του καθήκοντος, σε πανίσχυρο άνθρωπο-ρομπότ. Ο RoboCop κυκλοφορεί στους δρόμους του Ντιτρόιτ με απίστευτες νέες ικανότητες και η εταιρεία φιλοδοξεί η κάθε πόλη του κόσμου να αποκτήσει το δικό της RoboCop, μεγιστοποιώντας παράλληλα τα κέρδη της. Δεν έχουν υπολογίσει όμως έναν αστάθμητο παράγοντα. Μέσα στη μηχανή υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!