Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Είναι από τις πιο όμορφες, ταλαντούχες και σέξι ηθοποιούς του Χόλυγουντ. Παρόλα αυτά, με παρρησία δηλώνει πως δεν θα έβλαπτε ποτέ το σώμα της για κάποιους κώδικες που ακολουθεί η βιομηχανία του υπερθεάματος και εξακολουθεί να απολαμβάνει το τζιζμπεργκερ και τα γλυκά, αλλά σε μικρές ποσότητες.

Μιλάμε για την Scarlett Johansson η οποία όπως έχει πει πολλές φορές, δεν ακολουθεί εξαντλητικές δίαιτες και προγράμματα απώλειας βάρους, ούτε χρησιμοποιεί  σκευάσματα που της κόβουν την όρεξη.
Αντιθέτως, διατηρεί τη φόρμα της καταναλώνοντας υγιεινά τρόφιμα, έχοντας ισορροπημένα γεύματα και ελέγχοντας τις μερίδες της. Η ηθοποιός πιστεύει ότι ο καθένας πρέπει να έχει υπακοή, αποφασιστικότητα, συνέπεια και αφοσίωση ώστε να διατηρείται υγιής και σε φόρμα.
Η Scarlett Johansson δεν αγαπάει στο γυμναστήριο, ασκείται όμως κάνοντας yoga και jogging, ενώ αφιερώνει τουλάχιστον 30 λεπτά κάθε μέρα για άσκηση.

Οι συμβουλές της Scarlett Johansson για την απόκτηση ενός ωραίου σώματος είναι οι εξής:
• Αποφασιστικότητα: Ξεκινήστε με το να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και συνδυάζοντάς τους με απλά πρακτικά σχέδια. Για παράδειγμα ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή και μια συχνή καθημερινή άσκηση.
• Υπακοή: Αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή των στόχων. Αποφύγετε τους πειρασμούς και μην αφήσετε τυχόν εμπόδια να σας απογοητεύσουν.
• Συνέπεια: Επειδή φτάσατε το ιδανικό σας βάρος δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τρώτε ανθυγιεινά ξανά. Η απώλεια βάρους είναι κάτι περισσότερο από πρόγραμμα. Είναι τρόπος ζωής και πρέπει να είστε υπάκουοι με αυτόν.
• Αφοσίωση: Θυμηθείτε ότι η απώλεια βάρους δεν είναι ματαιοδοξία, αλλά κάτι σωστό και υγιές. Το χρωστάτε στον εαυτό σας να είστε υγιείς, γυμνασμένοι και όμορφοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!