Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014


Το ντεμπούτο του Μήτρογλου για 30’ λεπτά στον αγώνα με τη West Brom ήταν το σημαντικότερο γεγονός της αγωνιστικής για τους ‘Έλληνες της διασποράς’. Προβληματισμό προκαλεί η αγωνιστική απραξία του Σαμαρά όπως και ο τραυματισμός του Γκέκα που αποτελούν βασικές επιλογές του Σάντος για το Μουντιάλ . Συμμετοχή και γκολ για τον Παπαστεργιανό στη Ρουμανία με τη φανέλα της Concordia . Και μια διευκρίνιση, στη λίστα των παικτών που η στήλη μας κάνει αναφορά δεν περιλαμβάνονται όσοι αγωνίζονται στην Κύπρο, και δεν είναι λίγοι, καθώς επίσης και οι Έλληνες παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ σε Ελληνικό σύλλογο όπως για παράδειγμα ο Θανάσης Πέτσος που αποτελεί βασικότατη επιλογή της Rapid Vienna. Αναλυτικά :

ΑΓΓΛΙΑ

ΜΑΥΡΙΑΣ (SUNDERLAND): Εκτός αποστολής στην ήττα με 4-1 από την Arsenal.
ΒΕΛΛΙΟΣ ( EVERTON) : Εκτός αποστολής στην ήττα με 1-0 από την Chelsea.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (MIDDLESBROUGH) : Ούτε αυτή τη αγωνιστική κατάφερε να σκοράρει η Boro αλλά τουλάχιστον κράτησε ανέπαφη την εστία της απέναντι στη Leeds. Ο Κωνσταντόπουλος παρέμεινε στον πάγκο.
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ –ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ( FULLHAM) : Ντεμπούτο για τον Μήτρογλου που μπήκε στον αγώνα με τη West Brom ως αλλαγή στο 61’ . Στο σημείο εκείνο η Fulham ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1 και οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά για την ισοφάριση που τελικά ήλθε στο 86’. Ο Έλληνας φορ δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα αλλά τα λεπτά συμμετοχής που πήρε θα τον βοηθήσουν για τη συνέχεια. Ο Καραγκούνης ήταν εκτός αποστολής.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ( DORTMUND)  : Αναπάντεχο πισωγύρισμα για την ομάδα του Klopp που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από το Αμβούργο που μετρούσε 8 συνεχείς ήττες. Βασικός ο Σωκράτης αλλά χάθηκε και αυτός μέσα στη γενικότερη άσχημη εικόνα της ομάδας του.
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ (LEVERKUSEN) : Εκτός αποστολής στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Wolfsburg.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. (SCHALKE) : Έμεινε στον πάγκο στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Mainz.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ( KAISERSLAUTERN) : Μπήκε αλλαγή στο 58’ με την ομάδα του πίσω στο σκορ 0-2 από την Aalen. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει, πέραν της μείωσης του σκορ, κι έτσι η Lautern έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις .
ΜΑΛΕΖΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ ( FORTUNA DUSSELDORF) : Έμειναν και οι δυο στον πάγκο χωρίς να χρησιμοποιηθούν στην εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Bochum.

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΒΥΝΤΡΑ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ( LEVANTE) : Επιστροφή στην ενδεκάδα για τους δυο Έλληνες παίκτες , αφού ο μεν Βύντρα εξέτισε την ποινή του ο δε Καράμπελας ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Η Levante πήρε νέο θετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά με 1-1 από τη Valladolid.
ΚΑΡΝΕΖΗΣ (GRANADA) : Ήττα με 2-1 από τη Valencia . Ο Καρνέζης έμεινε πάλι στον πάγκο.

ΙΤΑΛΙΑ

ΚΟΝΕ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (BOLOGNA) : Βασικοί και οι δυο, αγωνίστηκαν όλο το παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν άλλη μια ήττα , αυτή τη φορά από τη Roma με 0-1
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ (TORINO) : Παρακολούθησε από τον πάγκο το μεγάλο ντέρμπι με τη Juventus που έληξε με νίκη της Μεγάλης Κυρίας με 1-0.
ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ( GENOA) : Ήρθε και πάλι από τον πάγκο  ως αλλαγή στο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Napoli .Βοήθησε και αυτός στην προσπάθεια της ομάδας του για ανατροπή που τελικά ήρθε με ένα γκολ στο τέλος και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Φετφατζίδης σε γενικές γραμμές  πάει καλά και το μόνο που του λείπει είναι το γκολ για να πάρει επάνω του.
ΜΟΡΑΣ (HELLAS VERONA) :  Βασικός  και μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Livorno με 2-3
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (ROMA) : Μετά από καιρό έμεινε στον πάγκο λόγω ασθένειας .
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ( CAGLIARI) : Εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Inter στο San Siro.
ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ (SPEZIA) : Εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Palermo.

ΣΚΩΤΙΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ( CELTI C) : Έμεινε για άλλη μια αγωνιστική στον πάγκο στην εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Heart. Η μεταγραφολογία του Γενάρη πήγε πίσω τον Έλληνα διεθνή που δεν παίρνει αγώνες στα πόδια του , γεγονός πολύ ανησυχητικό ενόψει Μουντιάλ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Θ.  (ZWOLLE) : Μόλις στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε η Zwolle να πετύχει γκολ και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από τη Heracles, με τον Έλληνα μέσο να αγωνίζεται βασικός σε όλο το παιχνίδι .

ΒΕΛΓΙΟ

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ( LOKEREN) : Βασικός στη μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Anderlecht που εδραίωσε την ομάδα του στην 5η θέση με βλέψεις για ψηλότερα.
ΜΑΡΙΝΟΣ (CHARLEROI) : Εκτός αποστολής λόγω της κόκκινης κάρτας στο προηγούμενο ματς.

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΓΚΕΚΑΣ (KONYASPOR) : Δεν αγωνίστηκε, λόγω τραυματισμού που θα τον κρατήσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες εκτός, στην εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Genclebirligi.
ΤΖΙΩΛΗΣ ( KAYSERISPOR) : Βασικός για όλο τον αγώνα στην ήττα με 2-1 από την Trabzonspor .

ΡΟΥΜΑΝΙΑ


ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ ( CONCORDIA) : Νέα βαριά  ήττα με 1-4 από τη πρωτοπόρο Steaua με τον Παπαστεργιανό όμως να χρίζεται σκόρερ του γκολ της τιμής στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!