Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014


Με αρκετές συμμετοχές αλλά χωρίς γκολ κύλησε αυτή η αγωνιστική για τους «Έλληνες της διασποράς». Στη στήλη μας πλέον προστέθηκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Μαλεζάς και Γιαννιώτας που αγωνίζονται στη Bundesliga 2 για τη Fortuna Dusseldorf, καθώς και ο Μανόλης Παπαστεργιανός που παίζει στο Ρουμανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Concordia. Αναλυτικά :

ΑΓΓΛΙΑ

ΜΑΥΡΙΑΣ (SUNDERLAND): Μετά από καιρό ήταν στην αποστολή της ομάδας, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί,  στον αγώνα κυπέλου με τη Southampron που βρήκε τις «μαυρόγατες» να νικούν 1-0 και να προκρίνονται στους 8 του FA Cup.
ΒΕΛΛΙΟΣ ( EVERTON) : Εκτός αποστολής στον αγώνα για το FA Cup με τη Swansea που βρήκε νικήτρια την Everton με 3-1.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (MIDDLESBROUGH) : Ήττα με 1-0 από τη Watford και ο Κωνσταντόπουλος πάλι στον πάγκο των αναπληρωματικών. Πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που η Boro δεν σκοράρει.
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ –ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ( FULLHAM) : Δεν είχε υποχρεώσεις αυτό το weekend η Fulham αλλά η έλευση του Felix Magath σίγουρα θα φέρει ανακατατάξεις στην ομάδα και απομένει να δούμε πως θα διαχειριστεί τους δυο Έλληνες διεθνείς.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ( DORTMUND)  : Επιστροφή για τα καλά της Dortmund στις παλιές καλές εμφανίσεις και τεσσάρα επί της Frankfurt με τον Σωκράτη όπως πάντα βασικό και αναντικατάστατο.
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ (LEVERKUSEN) : Εκτός αποστολής και ήττα εντός έδρας 1-2 από τη Schalke.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. (SCHALKE) : Μπήκε αλλαγή στο 88’ Και βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει το υπερπολύτιμο 1-2 μέσα στο Leverkusen, που τη βάζει για τα καλά στο παιχνίδι διεκδίκησης των θέσεων για το Champions League.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ( KAISERSLAUTERN) : Εκτός αποστολής στην ήττα με 1-0 από την Aue.
ΜΑΛΕΖΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ ( FORTUNA DUSSELDORF) : Παρόντες στην αποστολή χωρίς όμως να χρησιμοποιηθούν από τον Lorenz Kostner στην ισοπαλία 1-1 με την Union Berlin.

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΒΥΝΤΡΑ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ( LEVANTE) : Μεγάλη νίκη για τη φορμαρισμένη Levante με 1-0 επί της Almeria που την ανέβασε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Απόντες μετά από πολύ καιρό οι δυο Έλληνες παίκτες λόγω καρτών και τραυματισμού.
ΚΑΡΝΕΖΗΣ (GRANADA) : Νίκη ηρεμίας επί της Betis με 1-0 . Ο Καρνέζης έμεινε στον πάγκο.

ΙΤΑΛΙΑ

ΚΟΝΕ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (BOLOGNA) : Ήττα με 1-0 μέσα στο San Siro με απίθανο γκολ του Balotelli στο 86’. Βασικός και για τα 90 λεπτά ο Χριστοδουλόπουλος, στον πάγκο έμεινε ο Κονέ.
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ (TORINO) : Έμεινε στον πάγκο στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη  με  1-3 επί της Hellas Verona.
ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ( GENOA) : Μπήκε ως αλλαγή στο 54’ κι ενώ το σκορ ήταν 1-3 υπέρ της Udinese. Με δική του ασίστ ο Gilardino  έγραψε το 2-3 και γενικά βοήθησε την ομάδα του να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3.
ΜΟΡΑΣ (HELLAS VERONA) :  Βασικός  στην απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Torino
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (ROMA) : Δεν αποτελεί πλέον είδηση η παρουσία του Τόρο ως βασικού στην ενδεκάδα της Roma. Ο Rudi Garcia τον εμπιστεύεται και η ταυτόχρονη παρουσία του Maicon δεν αποτελεί πρόβλημα .Η εμφάνιση του συνδυάστηκε με νίκη 3-0 επί της Sampdoria.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ( CAGLIARI) : Έμεινε στον πάγκο της ομάδας του που γνώρισε νέα ήττα 1-2 από τη Livorno.
ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ (SPEZIA) : Μπήκε ως αλλαγή στο 74’ στη νίκη με 3-1 επί της Crotone.

ΣΚΩΤΙΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ( CELTI C) : Ήταν στην αποστολή αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό στη νίκη με 3-0 επί της St.Johnstone.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Θ.  (ZWOLLE) : Βασικός και πάλι αλλά αυτή τη φορά η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Cambuur. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 70’.

ΒΕΛΓΙΟ

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ( LOKEREN) : Βασικός και για 90’ λεπτά στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Gent.
ΜΑΡΙΝΟΣ (CHARLEROI) : Με μια ανόητη αποβολή στο 63ο λεπτό συνδύασε την επιστροφή του στην ενδεκάδα ο Μαρίνος. Δέκα λεπτά μετά η Standard σημείωσε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΓΚΕΚΑΣ (KONYASPOR) : Παρότι βασικός δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την εντός έδρας ήττα με 2-3 από την Elazigspor.
ΤΖΙΩΛΗΣ ( KAYSERISPOR) : Νίκη ανάσα με 1-0 επί της Genclebirligi με τον Έλληνα μέσο βασικό για όλο το παιχνίδι.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ ( CONCORDIA) : Παρών στη βασική ενδεκάδα στην ήττα με 4-0 από τη πρωτοπόρο Steaua

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!