Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Προσπαθούμε να θυμηθούμε με τι αυτοκίνητα κινούνται οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας στους δρόμους των ελληνικών πόλεων. Σε κάθε περίπτωση με αυτοκίνητα που πολλές φορές δεν περνούν ούτε από τις προγραμματισμένες συντηρήσεις τους, όπως έχει προκύψει κατά καιρούς από το ρεπορτάζ, λόγω έλλειψης πόρων.
Προσπαθούμε πάλι να φέρουμε στο μυαλό μας τα αυτοκίνητα, με τα οποία κυκλοφορούν οι αστυνομικοί στο Nτουμπάι. Δεν πάει άλλωστε και πολύς καιρός από τότε που πληροφορηθήκαμε ότι το στόλο των περιπολικών της αστυνομίας προστέθηκε πρόσφατα μια Ferrari FF, αξίας 300.000 δολαρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη μια Lamborghini και μια πολυτελής Chevrolet χρησιμοποιούνται ήδη ως περιπολικά.
Κι επειδή οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους κάτω από τις καλύτερες συνθήκες δεν έμειναν εκεί. Πρόσφατα προστέθηκε στο δυναμικό ένα τζιπ Mercedes G63 της Brabus.
Nαι. Καλά ακούσατε! Ένα αυτοκίνητο 690 ίππων, ήρθε να δώσει κι αυτό κομμάτι από τη δική του αίγλη στο κρατίδιο των Εμιράτων. Κι αν σας ενδιαφέρουν οι αριθμοί, τα 0 – 100 έρχονται σε 4,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του θηριώδους τζιπ φτάνει τα 240 χιλιόμετρα.
Για όλα τα υπόλοιπα αφήνουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους....




Πηγή: News.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!