Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Σας κάνουμε γνωστό ότι το ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κλείνει εφέτος δέκα(10) χρόνια συνεχούς επιτυχημένης λειτουργίας. Το σχολείο στη διάρκεια αυτών των ετών παρείχε σε πάνω από εκατόν είκοσι αποφοίτους απολυτήριο ισότιμο του Γυμνασίου.
Η χρονική διάρκεια του προγράμματος σπουδών είναι 18 μήνες, οι οποίοι κατανέμονται σε δύο 9μηνα (Οκτώβριο-Ιούνιο) και η φοίτηση είναι απογευματινή. Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι έχουν υπερβεί το 18ο έτος της ηλικίας τους, κατέχουν το απολυτήριο του Δημοτικού σχολείου και δεν έχουν φοιτήσει ή δεν έχουν ολοκληρώσει την φοίτησή τους στο Γυμνάσιο.
Το πρόγραμμα σπουδών είναι κατάλληλο για ενήλικες μαθητές και περιλαμβάνει τους εξής γραμματισμούς :Γλωσσικό, Αγγλικό, Μαθηματικό, Κοινωνικό, Πληροφορικό, Περιβαλλοντικό, Επιστημονικό και Αισθητικό. Οι εκπαιδευόμενοι στηρίζονται σε κάθε τους βήμα από τους συμβούλους του σχολείου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής τους στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 17.00
– 20.00 στις εγκαταστάσεις του σχολείου στην περιοχή Χλόης (χώρος Λυκείων, έναντι 3ου

Λυκείου Καστοριάς) και στα τηλέφωνα 24670-21001 & 6976 304890.
Ο Διευθυντής
Καραμανίδης Ασημάκης

http://svouranews.blogspot.com

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!