Κυριακή 22 Μαρτίου 2020


Ως την καλύτερη στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου χαρακτήρισε ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Βιν Ντίζελ το φινάλε της ταινίας «Fast and Furious 7».
«Δεν ήθελα από κανέναν να “χρησιμοποιηθεί” αυτή η τραγωδία ως ιστορία του plot. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν μια πολύ, πολύ δύσκολη στιγμή. Ίσως είναι η καλύτερη στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου. Όχι μόνο στην καριέρα μου, αλλά στην ιστορία του σινεμά.
Οι άντρες κλαίνε αλλά με την ταινία αυτή μπόρεσαν να κλάψουν όλοι μαζί ταυτόχρονα, για πρώτη φορά στην ιστορία», ανέφερε σε συνέντευξή του ο 52χρονος ηθοποιός για την τελευταία του «συνάντηση» με τον Πολ Γουόκερ, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, τον Νοέμβριο του 2013.
«Fast & Furious 9»
Η Universal Pictures ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία της ταινίας «Fast & Furious 9» θα μετατεθεί για το 2021. Η εταιρεία δεν διευκρίνισε τους λόγους, όμως η απόφαση αυτή ελήφθη εν μέσω πολλών αναβολών άλλων ταινιών λόγω της πανδημίας. Η ταινία είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2020, αλλά η νέα ημερομηνία που ορίστηκε είναι στις 2 Απριλίου 2021.


Η αναβολή δεν εξέπληξε το κοινό, μιας και η αρχή είχε γίνει με τη νέα ταινία του James Bond, «No Time to Die», η οποία θα προβληθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο. Αναλογιζόμενοι το γεγονός πως η Universal είχε κάνει έντονες προωθητικές ενέργειες για τη νέα ταινία, η ζημιά θα είναι μεγάλη. Βέβαια από την άλλη, η Κίνα είναι μια χώρα που έχει αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη σειρά ταινιών, όπου με τα σημερινά δεδομένα και τους αποκλεισμούς οι φαν  δεν θα μπορούσαν να την απολαύσουν.


Η προηγούμενη ταινία με τον τίτλο «The Fate of the Furious» έφερε στα ταμεία έσοδα ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ, 148 περισσότερα από το τζίρο που έκανε στους κινηματογράφους των ΗΠ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!