Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ελένη Μενεγάκη: Ανοίγει καντίνα ‑ beach bar στα Αχλα
Η σχέση που έχει η Ελένη Μενεγάκη με την Άνδρο είναι γνωστή και δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι επέλεξε σε αυτό το νησί να κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αυτό που όμως προκάλεσε έκπληξη ήταν το τι ακριβώς σχεδιάζει η αγαπημένη παρουσιάστρια στην παραλία Άχλα, όπου βρίσκεται και η ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της Ματέο Παντζόπουλου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της στήλης Secret των Παραπολητικών, η παρουσιάστρια, με εγγυητή τον Ματέο, νοίκιασε από τον Δήμο Άνδρου την αγαπημένη της παραλία για να τοποθετήσει ξαπλώστρες και να λειτουργήσει ένα μικρό beach bar.
Συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 2017, υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και πήρε άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, ως το Δεκέμβρη του 2019, ώστε να κατοχυρώσει το τμήμα της παραλίας και να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες και να λειτουργήσει καντίνα.
Μάλιστα, το νέο εγχείρημα της Ελένης αναμένεται να βρίσκεται… πάνω στο κύμα και θα καλύπτει 60 τμ αμμουδιάς, όπου θα μπορεί να τοποθετήσει έξι σετ με ομπρέλες και μια καντίνα τροχόσπιτο 10 τμ. Όσον αφορά τα οικονομικά, η παρουσιάστρια οφείλει να καταβάλλει 800 ευρώ το χρόνο για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες και 1.800 ευρώ το χρόνο για την καντίνα.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!