Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

iphone-6
Συνολικά οκτώ περιστατικά ανάφλεξης iPhone 6 έχουν αναφερθεί μέχρι σήμερα σε περιοχές της Κίνας, με την Apple να μιλά για εξωτερικά αίτια. 
Μετά από τα περιστατικά ανάφλεξης του Samsung Galaxy Note 7, η είδηση ότι και κάποια iPhone 6 εμφανίστηκαν να πιάνουν φωτιά ήταν επόμενο να δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στα social media και όχι μόνο. Τα στοιχεία για τα περιστατικά ανάφλεξης σε iPhone 6 προέρχονται από το Shanghai Consumer Council, το οποίο έκανε αναφορά για οκτώ περιστατικά συνολικά. Η Apple έσπευσε να διερευνήσει το θέμα και διεμήνυσε σε όλους τους τόνους ότι τα αίτια για τις αναφλέξεις είναι εξωτερικές βλάβες και φθορές.
Πρόσφατα Κινέζοι καταναλωτές είχαν διαμαρτυρηθεί για περιστατικά αποφόρτισης μπαταριών των iPhone 6 και είχαν αρχίσει να αντικαθιστούν τις μπαταρίες της Apple με αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών. Παράλληλα, η Apple είχε ενημερώσει ότι θα δημιουργήσει ένα update του iOS το οποίο θα έχει ένα διαγνωστικό εργαλείο που θα ελέγχει την κατάσταση της μπαταρίας.
Το Shanghai Consumer Council σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος αντικατάστασης συσκευών Galaxy Note 7 από την Samsung, την περίοδο Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2016, παρατηρήθηκε και αύξηση των παραπόνων που αφορούσαν σε προϊόντα της Apple στην Κίνα. Με τη δημοσιοποίηση των περιστατικών ανάφλεξης των iPhone 6, ένα μεγάλο πλήθος καταναλωτών εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους αναφορικά με την τιμή πώλησης του προϊόντος στην αγορά και την αδυναμία της Apple να εγγυηθεί την ασφάλεια από τη χρήση τους.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!