Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

iphone-6
Όπως όλα δείχνουν τελικά το νέο, τεσσάρων ιντσών smartphone της Apple θα κάνει μεν την εμφάνισή του, όμως δεν θα λέγεται iPhone 7c ή iPhone 6c, αλλά iPhone 5se.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας 9to5mac η νέα συσκευή έχει λάβει την κωδική ονομασία N69 και θα αποτελεί μία ενισχυμένη (enhanced) έκδοση του παλαιότερου iPhone 5s, απ’ όπου και θα λάβει την ονομασία του: iPhone 5se.
Οι αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα κάνουν λόγο για ένα 4ιντσο smartphone με επεξεργαστή A8 και επεξεργαστή κίνησης M8. Θα υιοθετεί δηλαδή τον συνδυασμό που διαθέτουν και τα iPhone 6/ iPhone 6 Plus της Apple. Αυτή η αναφορά βρίσκεται πολύ κοντά σε μία πρόσφατη αντίστοιχη της ιστοσελίδας BGR.
Η κύρια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel, ενώ θα υπάρχει και μία εμπρόσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 1,2 Megapixel. Επιπλέον, το μελλοντικό iPhone 5se θα διαθέτει και τη λειτουργία Live Photos που επιτρέπει τη δημιουργία κλιπ τριών δευτερολέπτων, δίνοντας την ψευδαίσθηση κίνησης σε μία φωτογραφία.
Αξιοσημείωτη είναι η παράμετρος ενσωμάτωσης της τεχνολογίας NFC, που επιτρέπει τη χρήση της υπηρεσίας Apple Pay. Σε επίπεδο συνδεσιμότητας το νέο «μικρό» iPhone θα υποστηρίζει όλα τα πρότυπα που υποστηρίζει και το iPhone 6s: Bluetooth 4.2, VoLTE και 802.11ac Wi-Fi.
Οι χρωματικές επιλογές αναμένεται να είναι τέσσερις: Silver, Space Gray, Silver και Rose Gold. Δηλαδή υιοθετείται και η παλέτα χρωμάτων των πρόσφατων iPhone 6s και iPhone 6s Plus.
Αντίθετα με τα όσα είχαν διαρρεύσει κατά το παρελθόν το iPhone 5se δεν θα υποστηρίζει την τεχνολογία 3D Touch. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το 9to5mac, η οθόνη θα είναι η ίδια με αυτή που είχε χρησιμοποιηθεί το 2013 στο iPhone5s. Διαφοροποίηση θα υπάρχει στην αντικατάσταση των περιμετρικών ραβδώσεων της οθόνης με το καμπύλο γυαλί του iPhone 6s.
Η νέα συσκευή αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της σε ειδική εκδήλωση τον Μάρτιο ή το αργότερο μέχρι τις αρχές Απριλίου. Θα πρόκειται για ένα smartphone που θα μοιάζει το iPhone 5s, το οποίο και θα αντικαταστήσει, αλλά στο εσωτερικό του θα ενσωματώνει πολλές από τις βελτιώσεις που έφεραν οι οικογένειες iPhone 6 και iPhone 6s. Το κόστος του υπολογίζεται στα 449,99 δολάρια.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!