Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

google-drive-folder
Το Google Drive αναβαθμίζεται με σκοπό να γίνεται πιο εύκολα και πιο γρήγορα η αναζήτηση αρχείων αποθηκευμένων στο cloud από τον κάθε χρήστη του. 
Η αναβαθμισμένη έκδοση του Google Drive δεν αφορά μόνο στην έκδοση του Web, αλλά απευθύνεται τόσο σε όσους χρησιμοποιούν Android όσο και σε εκείνους που είναι κάτοχοι μίας συσκευής με λειτουργικό σύστημα iOS.
Με ένα κλικ στο πεδίο της αναζήτησης μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στην αναβαθμισμένη αναζήτηση με άμεσες προτάσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα. Πιο εύκολο είναι και το φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων για να βρίσκει κανείς το είδος αρχείου που τον ενδιαφέρει.
Με το 3D Touch της Apple στις συσκευές iOS, θα μπορεί κανείς να βλέπει τα πιο πρόσφατα αρχεία, ή να κάνει αναζήτηση στο Google Drive απευθείας από την αρχική οθόνη. Αναζητήσεις μπορούν να γίνουν και από το iOS Search bar, χωρίς να είναι ανάγκη να ανοίγει κανείς την εφαρμογή του Google Drive.
Ευκολότερη είναι η αναζήτηση των αρχείων που διαμοιράζεστε με άλλους, αφού μπορεί να γίνει αναζήτηση με το email των επαφών ή των συνεργατών σας, ενώ όρους αναζήτησης μπορούν να αποτελέσουν λέξεις που υπάρχουν σε έγγραφα, ή οι ημερομηνίες τροποποίησης.
Οι αναβαθμίσεις του Google Drive αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες στο κοινό τις προσεχείς εβδομάδες.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!