Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015


Στην Emirates, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες 3 αεροπορικές με τις καλύτερες παροχές στην πρώτη θέση, οι επιβάτες αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο Orient Express, αφού το στυλ παραπέμπει περισσότερο σε τρένο. Συν τοις άλλοις, η εν λόγω αεροπορική ήταν η πρώτη που παρείχε ντους στους επιβάτες στο A380.
WWW.WIKIPEDIA.COM
Η Singapore σύστησε νέα στάνταρ στην πρώτη θέση το 2007 με το Α380, όπου πρόσφερε διπλό κρεβάτι και πολυτελή χώρο, τονίζοντας, όμως, ότι οι επιβάτες δεν θα έπρεπε να έρθουν πολύ… κοντά εν ώρα πτήσης.
WWW.COMMONS.WIKIMEDIA.ORG
H πρώτη θέση της Etihad διακρίνεται για τον άπλετο χώρο της, ενώ η αεροπορική εταιρία έχει προσθέσει και lounge τόσο για την πρώτη θέση, όσο και για τη business, για να μπορούν οι επιβάτες να αλλάζουν και παραστάσεις.
WWW.WIKIPEDIA.COM
Στην Air New Zealand η business class είναι ισότιμη με την πρώτη θέση πολλών εταιριών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα στρώματά της που είναι σούπερ αναπαυτικά και υπόσχονται έναν καλό ύπνο, ίσως καλύτερο και από του σπιτιού σας.
WWW.WIKIPEDIA.COM
Η Qantas της Αυστραλίας δημιούργησε την business class το 1979 και έκτοτε συνεχώς την αναβαθμίζει, τόσο στον αέρα, όσο και στο έδαφος, όπου μπορεί να… περηφανεύεται για ένα από τα καλύτερα business σαλόνια αεροπορικής. Προς το παρόν ασχολείται με τη δημιουργία καινούργιας business σουίτας στα A330.
clickatlife.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!