Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015


Στο εξής, οι αναβαθμίσεις των Windows θα επιτελούνται μέσω του Windows Update, αποφάσισε η εταιρεία ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος. Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή έμμεσα, μετά την απόσυρση του προηγουμένως διαθέσιμου πακέτου με την πρώτη μεγάλη Ενημέρωση του Νοεμβρίου 2015 (έκδοση 1511), χωρίς την μεσολάβηση και τον έλεγχο του εργαλείου ενημερώσεων της Microsoft, αλλά με το εργαλείο Media Creation.

Αυτό το download ήταν η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχαν οι χρήστες των Windows 10 να παρακάμψουν το Windows Update και τον περιορισμό που ήθελε να έχουν περάσει 31 ημέρες από την πρώτη εγκατάσταση των Windows 10, -μέθοδος που εξασφάλιζε το πισωγύρισμα στην προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού. Μετά την πάροδο 31 ημερών, το PC σας θα κατεβάσει αυτόματα την ενημέρωση του Νοεμβρίου, αναφέρεται στο windows.microsoft.com

Η Microsoft, με αφορμή το σχετικό δημοσίευμα στο ZDnet, επεσήμανε ότι η απόσυρση ήταν εσκεμμένη και διευκρίνισε ότι στο εξής η αναβάθμιση θα είναι εφικτή μόνο μέσω του Windows Update.

Πηγή: in.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!