Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015


Το Fantasy Bra της «Victoria’s Secret» θα φορέσει για πρώτη φορά η Λίλι Όλντριτζ!

Το 29χρονο μοντέλο, αναμένεται να περπατήσει στο ετήσιο φαντασμαγορικό show του διάσημου οίκου εσωρούχων, έχοντας πάνω της το σουτιέν-κόσμημα αξίας… 2 εκατομμυρίων δολαρίων (1.817.000 ευρώ).

Το όνομα του για φέτος θα είναι «Fireworks Fantasy Bra» και χρειάστηκε περισσότερες από 685 ώρες εργασίας ώστε να κατασκευαστεί από τους κοσμηματοπώλες Mouawad.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το σουτιέν-κόσμημα «μετρά» πάνω από 6.500 πολύτιμες πέτρες, και αποτελείται πάνω από 14 διαφορετικά πολύτιμα πετράδια, μεταξύ των οποίων ο κόκκινος γρανάτης, το κίτρινο ζαφείρι, και ο ροζ χαλαζίας, όλα «δεμένα» με χρυσό 18 καρατίων. Το συνολικό βάρος των πολύτιμων πετραδιών είναι 1.364 καράτια, ενώ τα διαμάντια ζυγίζουν πάνω από 375 καράτια.

Παράλληλα, είναι στολισμένο με μια διαμαντένια ζώνη η οποία αποτελείται από 126 διαμάντια και 400 άλλα πολύτιμα πετράδια.

Να αναφέρουμε τέλος, πως για το εν λόγω σχέδιο, αποτέλεσε έμπνευση το νέο (κανονικό) σουτιέν της «Victoria’s Secret, «Very Sexy Flirt Bra», το οποίο θα βγει στα καταστήματα στις 11 Νοεμβρίου.



Πηγή: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!