Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Μία προσεγμένη τσάντα αναβαθμίζει και το πιο casual ντύσιμο, ενώ δίνει ένα "άγγιγμα" κομψότητας σε όλα τα σύνολα.
Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα, αγοράζουν τις επώνυμες τσάντες τους, είτε από "secondhand" μαγαζιά, είτε από το προσφορές στο internet.
Πώς όμως θα καταλάβετε αν αυτό που αγοράζετε είναι πραγματικά αυθεντικό και όχι απλά μια πολύ καλή απομίμηση;
Η επιχειρηματίας και διευθύντρια του Portero.com, Ελίζαμπεθ Μπερνστέιν, δίνει κάποιες συμβουλές:
«Ακόμη και αν μια τσάντα έχει την σωστή μάρκα φερμουάρ, τον σωστό κωδικό ημερομηνίας ή ολόγραμμα, και φαίνεται να έχει όλα τα σωστά σημεία, η ποιότητα είναι αυτή πάντα, που θα σου τα πει όλα για τις τσάντες. Στην εποχή που είμαστε, τα είδη πολυτελείας είναι εύκολο να αντιγραφούν από άποψη λεπτομέρειας, αλλά σίγουρα όχι από άποψη ποιότητας... Οι προφανείς διαφορές καθορίζουν την ποιότητα κατασκευής και τα υλικά που χρησιμοποιούνται.
Εδώ υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας:
Είναι το υλικό της τσάντας πραγματικό δέρμα ή πλαστικό που το επεξεργάστηκαν για να μοιάζει με δέρμα;
Εάν το υλικό θα πρέπει να είναι επενδυμένο με χρυσό;
Εάν τα στοιχεία που υποτίθεται ότι είναι ραμμένα στο χέρι, είναι μόνο ομοιόμορφες ραφές μηχανής. Αν πράγματι ήταν χειροποίητα, δεν θα έπρεπε να είναι όλα στο ίδιο μέγεθος σε μια ευθεία.
Το φερμουάρ κλίνει με ομαλό τρόπο σε όλο το μήκος ή μαγκώνει κάπου;»
Μια σύνοψη των οδηγιών:
1. Η τοποθεσία πώλησης
Θα πρέπει να είσαι ενημερωμένη για τα σημεία πώλησης, κάτι που μπορείς πολύ εύκολα να ψάξεις στην ιστοσελίδα κάθε σχεδιαστή.
2. Η τιμή
Πριν αγοράσεις κάτι κάνε έρευνα αγοράς! Δες τα προϊόντα της ίδια εταιρίας σε διαφορετικά σημεία πώλησης!
3. Η λεπτομέρεια
Είτε αγοράζεις από κάποιο κατάστημα, είτε από κάποιο site, θα πρέπει να κοιτάξεις τις λεπτομέρειες όπως είναι: οι εσωτερικές τσέπες, τα φερμουάρ και τα χερούλια.
4. Το περιτύλιγμα
Οι επώνυμες τσάντες έχουν κάρτα γνησιότητας και είναι τυλιγμένες με ύφασμα που μαρτυράει την ιδιαίτερη φροντίδα που χρειάζεται!
5. Τσέκαρε την ορθογραφία
Δες τα σημεία που αναγράφεται η επωνυμία του σχεδιαστή! Εάν είναι ανορθόγραφο ή ακόμα χειρότερα δεν υπάρχει πουθενά, τότε έχεις αγοράσει απομίμηση.
6. Μεταλλικά σημεία
Συνήθως οι τσάντες από σχεδιαστές έχουν μια μεταλλική ταυτότητα στο εσωτερικό, πάνω από την εσωτερική τσέπη, που εγγυάται τη γνησιότητα! Ακόμα, τα μεταλλικά κλεισίματα στα αυθεντικά κομμάτια έχουν ένα αξιοσημείωτο βάρος.
7. Χώρα κατασκευής
Διάβασε προσεκτικά το καρτελάκι! Θα πρέπει να αναγράφεται σωστά η χώρα κατασκευής του προϊόντος! Εάν μπεις στο site της εταιρίας που σε ενδιαφέρει θα μάθεις που κατασκευάζονται οι τσάντες που θέλεις να αγοράσεις
 
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!