Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Τη δουλειά της έχασε μια δασκάλα θρησκευτικού σχολείου στο Μόναχο, καθώς οι εξωσχολικές της… δραστηριότητες κρίθηκαν αυστηρώς… ακατάλληλες!

Και πώς όχι καθώς η Julia Pink (προφανώς το καλλιτεχνικό της όνομα) πρωταγωνιστούσε παράλληλα σε ταινίες με θέμα τη… σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Και μπορεί για 17 ολόκληρα χρόνια οι υπεύθυνοι του Diakonia Germany Evangelical Federal Association να μην είχαν… μυριστεί το «καυτό» μυστικό της δασκάλας με τα «χρυσά» μαλλιά, ωστόσο τελικά προδόθηκε από μία βράβευσή της (κέρδισε «shooting star» στο «Venus porn fair») για την ερμηνεία της μπροστά από τις κάμερες…

Τελικά η 38χρονη, η οποία παρέδιδε μαθήματα τόσο σε παιδιά, όσο και σε ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες απολύθηκε χωρίς προειδοποίηση, καθώς θρησκευτικοί ηγέτες της Γερμανίας αποφάσισαν πως το δεύτερο επάγγελμά της είναι πολύ… hardcore για τα πιστεύω τους.

«Παρά τη μακρόχρονη υπηρεσία της, πιστεύουμε ότι η δεύτερη δουλειά της δεν συνάδει με το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε», τόνισε εκπρόσωπος της εκκλησίας.

Παρόλα αυτά, τον περασμένο Οκτώβριο η Pink «πήγε» την Ένωση στα δικαστήρια όπου ο Renate Leier αποφάσισε πως μπορεί η χωρίς προειδοποίηση απόλυσή της «να ήταν «άδικη», αλλά «οι λόγοι για κάτι τέτοιο απολύτως νόμιμοι»…
Ο δικαστής απεφάνθη ότι: «η καταγγέλλουσα συμμετέχει με πορνογραφικές δραστηριότητες αντίθετες με τη σεξουαλική ηθική της Εκκλησίας και υπέπεσε έτσι σε παράβαση του καθήκοντος πίστης, η οποία δικαιολογεί την απόλυσή της».

«Παίζω σε ταινίες πορνό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να διδάξω και να προωθήσω τις χριστιανικές αξίες. Είμαι καθολική και πολύ πιστή, αλλά επισκέπτομαι και swingers club; Τι έγινε δηλαδή;», ανέφερε από την πλευρά της η Pink, η οποία αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί ότι ο πατέρας δυο μαθητών της 38χρονης τάχθηκε στο πλευρό της, υποστηρίζοντας: «Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν πορνό στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σωστά. Μόνο και μόνο επειδή αυτή η γυναίκα είναι ηθοποιός πορνό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της ως δασκάλα.Όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύει κανείς δεν είχε το παραμικρό παράπονο»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!