Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Επιλογή ακριβή, αλλά σίγουρη. Μπορεί να μην κερδίσετε και τα 17 εκατομμύρια, αλλά θα σας μείνουν καθαρά γύρω στο 1,5 εκατομμύριο! Όχι και άσχημα…
Ο τρόπος απλός. Αν θελήσετε να τσεκάρετε και τα 45 νούμερα του Τζόκερ, όπως και όλα τα τζόκερ, τότε η νίκη σας είναι σίγουρη. Πόσο όμως θα αναγκαστείτε να πληρώσετε; Δυστυχώς -για όλους μας- ο νούμερο είναι τεράστιο ακόμη και για το τζακ ποτ των 17 εκατομμυρίων…
Η φρενίτιδα που έχει προκαλέσε το νέο τζακ ποτ με τα 17 εκατομμύρια ευρώ που κληρώνει αύριο (Πέμπτη) έχει στρέψει πολύ κόσμο στην επιλογή συστημάτων που θα κάνουν το δελτίο τους κερδοφόρο.
Τώρα, αν αναρωτιέστε πόσο στοιχίζει ένα δελτίο με συμπληρωμένους όλους τους αριθμούς και όλα τα τζόκερ η απάντηση είναι η εξής:
Θα πρέπει να είστε ο μοναδικός που θα έχει πετύχει 5+1. Για να συμπληρώσετε όλα τα πεδία θα χρειαστεί να πληρώσετε 12.217.590 ευρώ ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο φόρος των κερδών στο Τζόκερ ανέρχεται στο 20% του συνολικού ποσού.
Συνεπώς στην περίπτωση που κληρωθεί ένας νικητής θα κερδίσει το ποσό των 13.600.000 ευρώ, καθώς 3.400.000 ευρώ θα είναι μόνο ο φόρος. Έτσι θα μείνετε με 1.382.410 ευρώ καθαρά στην τσέπη. Καλή επιτυχία!
aftodioikisi.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!