Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Στις 25 Ιουνίου του 2009 η φωνή του Μάικλ Τζάκσον σίγησε για πάντα. Βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του Λος Άντζελες, σε ηλικία 50 ετών. Ο θάνατος του προκλήθηκε από οξεία δηλητηρίαση μετά τη λήψη ισχυρού αναισθητικού ηρεμιστικού, προποφόλη, καθώς κι άλλων παυσίπονων.
Πέντε χρόνια μετά, η θρυλική Neverland βγαίνει στο σφυρί.

Όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος της εταιρείας Colony Capital που διαχειρίζεται το ακίνητο εδώ και έξι χρόνια: ''Είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι, αλλά ήρθε η ώρα να συμβεί''.

Η εταιρία Colony Capital αγόρασε την υποθήκη του καταφυγίου του αδικοχαμένου ποπ σταρ, ο οποίος έζησε στο εσωτερικό του από το 1988 έως το 2005, το 2008, ώστε να αποσβεστεί το χρέος του.

Η αξία της Neverland υπολογίζεται στα 27 εκατ. δολάρια, ωστόσο οι ειδικοί εκτιμούν πως θα πωληθεί πάνω 60 εκατ. δολάρια λόγω του ονόματος του Τζάκσον. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, επτά κρεβατοκάμαρες, δώδεκα μπάνια, υπόγεια γκαλερί και ένα μεσαιωνικό παρεκκλήσι χωρητικότητας 74 ατόμων.
Να σημειωθεί πως η Neverland στιγματίστηκε στις 18 Νοεμβρίου του 2003 από την κατηγορία παιδεραστίας εις βάρος του Τζάκσον, ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε τον Γκάβιν Αρβάιζο, το νεαρό αγόρι που είχε επιβιώσει απ καρκίνο και του οποίου το χέρι ο τραγουδιστής είχε εμφανιστεί να κρατά στο ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Μπασίρ, "Living With Michael Jackson".
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!