Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η ώρα των επαναληπτικών αγώνων για τη φάση των πλέι-οφ του Europa League έφτασε, και ο στόχος της πρόκρισης και των τριών ελληνικών ομάδων (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης) στη φάση των ομίλων του Europa League είναι κάτι παραπάνω από εφικτός.

Το πιο εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός, που αγωνίζεται στη Δανία με τη Μίντιλαντ, και το μόνο που έχει να κάνει είναι να υπερασπιστεί το εμφατικό 4-1 του πρώτου αγώνα. Που σημαίνει ότι οι “πράσινοι” απλά δεν πρέπει να χάσουν με 3-0 ή μεγαλύτερο σκορ για να πάρουν την πρόκριση - και αυτό σίγουρα μπορούν να το καταφέρουν και χωρίς τον τραυματία Μπεργκ.

Πιο περίπλοκα είναι τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία με 0-1 και θα πρέπει σήμερα να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να κερδίσει με διαφορά τουλάχιστον δύο τερμάτων, προκειμένου να αποφύγει έναν απρόσμενο αποκλεισμό από μία ομάδα που σίγουρα δεν είναι καλύτερη από τους Θεσσαλονικείς.

Τέλος, προβάδισμα για την πρόκριση έχει ο Αστέρας Τρίπολης, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο σημερινό παιχνίδι, που λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ διεξάγεται στη Λάρνακα της Κύπρου, οι Αρκάδες θα πρέπει να υπερασπιστούν το σκορ αυτό, αν θέλουν να περάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη φάση των ομίλων.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!