Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, το διάσημο ζευγάρι των χολιγουντιανών ηθοποιών, παντρεύτηκαν στη Γαλλία το Σάββατο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Πιτ, 50 ετών, και η Τζολί, 39 ετών, παντρεύτηκαν το Σάββατο στη μικρή εκκλησία του Σατό Μιραβάλ σε μια κλειστή τελετή στην οποία ήταν παρόντες φίλοι και οι οικογένειές τους, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, το πρώτο μέσο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα την είδηση.

Τα έξι παιδιά του ζευγαριού ήταν παρόντα στην τελετή, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπός τους μιλώντας στο πρακτορείο. Την Αντζελίνα Τζολί συνόδευσαν στην εκκλησία οι δύο γιοι της Μάντοξ και Παξ. Οι κόρες του ζευγαριού Ζαχάρα και Βίβιεν έριχναν ροδοπέταλα, ενώ η Σάιλο και ο Κοξ έδωσαν στο ζευγάρι τις βέρες, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η Τζολί και ο Πιτ, ένα από τα χρυσά ζευγάρια του Χόλιγουντ, γνωρίστηκαν το 2005 στο πλατό της ταινίας «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ» και έκτοτε είναι ζευγάρι. Τον προηγούμενο Μάιο η Αντζελίνα είχε δηλώσει στο περιοδικό People ότι «περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για τα παιδιά, για τη δουλειά. Κατά καιρούς συζητάμε γι’ αυτό, τα παιδιά (το συζητούν) επίσης μαζί μας».

Οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία “By the sea” την οποία έχει γράψει και σκηνοθετεί η Τζολί.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!