Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Κάθε συσκευασία Xbox One θα περιλαμβάνει μια κονσόλα– που διαθέτει 500GB σκληρό δίσκο, Blu-ray, και ενσωματωμένο Wi-Fi – ένα ασύρματο χειριστήριο και μια δοκιμαστική συνδρομή 14 ημερών στην υπηρεσία Xbox Live Gold...

Στις 5 Σεπτεμβρίου ξεκινά η διάθεση του Χbox One στην Ελλάδα, σε τιμή που θα ξεκινά από τα 399 ευρώ.
Επιπλέον, πρόκειται να κυκλοφορήσει και το Xbox One με τον αισθητήρα Kinect στην τιμή των 499 ευρώ (εκτιμώμενη τιμή λιανικής).
Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν την έκδοση που προτιμούν, αξιοποιώντας δυνατότητες όπως η πλοήγηση στην κονσόλα χρησιμοποιώντας τις κινήσεις των χεριών, βιομετρικό sign-in, βίντεο-κλήσεις μέσω του Skype, προσωποποίηση, σάρωση των QR codes και άλλα χαρακτηριστικά διαθέσιμα αποκλειστικά με το Kinect σε παιχνίδια όπως το Kinect Sports Rival, Dead Rising 3 κ.α.
Επιπλέον, αναμένεται η κυκλοφορία σειράς τίτλων για το Xbox One στην Ελλάδα, περιλαμβανομένων «δυνατών» τίτλων όπως το Forza Horizon 2 και το “Halo: The Master Chief Collection,” το οποίο έρχεται με το Halo 5: Guardians multiplayer beta.
Άλλα χαρακτηριστικά και δυνατότητες περιλαμβάνουν το Game DVR/Upload (επιτρέπει την καταγραφή στιγμών παιχνιδιού, την επεξεργασία τους και τον διαμοιρασμό τους), εφαρμογές (δυνατότητα video chat μέσω Skype, και επιλογή Snap, για είσοδο σε Twitch, Machinima, IGN κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού), TV on Xbox One (παρακολούθηση τηλεόρασης από την καλωδιακή ή το δορυφορικό set-top box μέσω της κονσόλας χρησιμοποιώντας το HDMI-pass-through) και updates στο Xbox Live.

http://www.fpress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!