Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020


Τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακοινώθηκε ότι «Τα Φιλαράκια» θα επανενωθούν σε ένα ειδικό αφιέρωμα, μία είδηση που σκόρπισε τον ενθουσιασμό στα εκατομμύρια των φανς της δημοφιλούς σειράς που άφησε εποχή με τις δέκα σεζόν -ξεκίνησε να προβάλλεται το 1994 και ολοκληρώθηκε το 2004- και τις αμέτρητες επαναλήψεις της, σε όλο τον κόσμο.
Η μαγνητοσκόπηση της επανένωσης θα γίνονταν στα αρχικά πλατό της σειράς, στην έδρα της Warner Bros, ως φόρο τιμής στο σήριαλ. Τελικά, η προβολή του ειδικού αυτού αφιερώματος, όπως είχε ανακοινωθεί, θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα streaming HBO Max, όταν το επιστρέψουν οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν λόγω κορωνοϊού.
Οι  Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου απάντησαν στους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς που αγωνιούν για την επανένωση της παρέας, τι να περιμένουν στο reunion, αλλά και μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από την σειρά.
«Νομίζω ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό, αν βγούμε ποτέ από την καραντίνα και κάνουμε την επανένωση», δήλωσε η Άνιστον - «Ρέιτσελ».
Με τη σειρά της, η Κούντροου - «Φοίβη» δήλωσε: «Ναι, αυτό θα είναι πραγματικά υπέροχο. Δεν μπορώ να περιμένω να το κάνω. Πραγματικά, δεν μπορώ να περιμένω για να το κάνω! Ναι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν γνωρίζουμε τα πάντα σχετικά. Νομίζω, ότι θα εκπλαγείτε με ορισμένα πράγματα».
Όσο για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την ειδική αυτή επανένωση της παρέας, Άνιστον και Κούντροου είπαν ότι αυτές και οι συμπρωταγωνιστές τους δεν πρόκειται να επαναλάβουν τους ίδιους ρόλους.
«Ξέρουμε ότι δεν είναι ένα σενάριο, αυτό το ξέρουμε», είπε η Άνιστον  με την Κούντροου να προσθέτει: «Ναι. Όχι, δεν θα είμαι η Φοίβη».
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!