Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Πώς να κάνετε φάρσα στους φίλους σας ότι είστε... χάκερ!
Αν θέλετε να κάνετε φάρσα στους φίλους σας και να τους πείσετε ότι είστε ένας επικίνδυνος hacker, υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που θα σας βοηθήσουν να τους εκπλήξετε.
Οι παρακάτω ψεύτικες ιστοσελίδες θα κάνουν τους φίλους σας να πιστέψουν ότι είστε γνώστες των υπολογιστών και μάλιστα φτασμένοι hackers. Μπορείτε να ισχυρισθείτε την ώρα που σας βλέπουν να εργάζεστε ασταμάτητα γράφοντας κάποιο κώδικα, ότι στέλνετε κάποιο είδος ιού ή ότι κάνετε hacking σε ιστοσελίδα της κυβέρνησης. Το εργαλείο υπάρχει, από εκεί και πέρα τα πάντα εξαρτώνται από την ηθοποιία σας.
Δείτε αυτές τις 5 ιστοσελίδες.
1. Hacker Type
Με την ιστοσελίδα Hacker Typer μπορείτε να κάνετε τους φίλους σας να πιστέψουν ότι όχι μόνο ξέρετε να γράφετε σε κώδικα αλλά ότι είστε και πάρα πολύ καλός αφού η ταχύτητα γραφής σας θα θυμίζει σχετικές ταινίες με hackers. Αυτή η ιστοσελίδα θα σας δώσει μια σελίδα σε μαύρο φόντο και μόλις αρχίσετε να πληκτρολογείτε οτιδήποτε στο πληκτρολόγιο σας στην οθόνη θα αναπτύσσεται κώδικας από όλα τα είδη των γλωσσών προγραμματισμού.

Δεν έχει σημασία ποια πλήκτρα πατάτε, καθώς η οθόνη θα συνεχίσει να σας δείχνει κώδικα με την ταχύτητα πληκτρολόγησής σας. Μετά από λίγο, η σελίδα θα εμφανίσει ένα μήνυμα "Access Denied" (Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση), κάνοντας την hacking προσπάθειά σας ακόμα πιο πραγματική.
2. Fake Windows Update Screen
Με την ιστοσελίδα Fake Windows Update Screen , μπορείτε είτε να τρομάξετε τους φίλους σας λέγοντάς τους ότι το update που κατεβάζετε θα διαγράψει ολόκληρο το δίσκο ή να τους πείσετε ότι έχετε ακόμα τα Windows 98 και κάνετε Update κανονικά.

Όταν προσπαθήσετε να τοποθετήσετε τον κέρσορα πάνω στη σελίδα σας, αυτός θα εξαφανιστεί. Αυτό θα κάνει τους φίλους να πανικοβληθούν ακόμα περισσότερο με την σκέψη δεν είναι σε θέση να σταματήσετε τη διαδικασία. Ειδικότερα αν τα κάνετε όλα αυτά από τον υπολογιστή του φίλου σας. Η σελίδα έχει διάφορα σενάρια, από Windows 98, linux, MacOS έως και Windows 10 και η επιλογή που θα κάνει τους φίλους σας να πιστέψουν ότι ο δίσκος τους θα διαγραφεί είναι η ενημέρωση του Linux.
Tip: Αν κάνετε φάρσα στους φίλους σας με αυτό το τέχνασμα, φροντίστε να πατήσετε το πλήκτρο F11 για να εμφανιστεί το πρόγραμμα περιήγησης σε πλήρη οθόνη. Αυτό θα κάνει την φάρσα πιο ρεαλιστική.
3. Η Red Button Prank
Η ιστοσελίδα Red Button Prank είναι μάλλον περισσότερο διασκεδαστική, παρά παραπλανητική. Όταν μπείτε στην σελίδα, θα δείτε ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί με το μήνυμα «Do not Press» (Μην το πατήσετε). Επειδή οι άνθρωποι είναι από την φύση τους περίεργοι, ο φίλος σας δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί στον πειρασμό να κάνει κλικ στο κουμπί.

Όταν λοιπόν κάνει κλικ, το κουμπί θα εμφανίσει ένα νέο μήνυμα που θα προτρέπει να σταματήσει να κάνει κλικ το κουμπί, με αποτέλεσμα να θέλει να το πατήσει ακόμη περισσότερο.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε απλά "τρέχοντας" πρώτα εσείς ο ίδιος την εφαρμογή. Θα σας αρέσει σίγουρα.
Κάπου στην πορεία η ιστοσελίδα θα παίξει ακόμη και παιχνίδια μαζί σας και θα εμφανίσει διάφορα κόκκινα κουμπιά για να παραιτηθείτε και να σταματήσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί.
4. Shady URL
Κάθε φορά που ένας φίλος σας στέλνει ένα URL, ακόμα και αν το όνομα του είναι οφθαλμοφανές για το περιεχόμενό του, συνήθως το ανοίγετε για να δείτε τουλάχιστον γιατί πράγμα μιλάει. Έτσι μπορείτε τουλάχιστον να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται. Με την ιστοσελίδα Shady URL μπορείτε να ξεγελάσετε τους φίλους σας και να τους κάνετε να νομίζουν ότι τους έχετε στείλει κάποιο είδος ιού ή κάποιον κλέφτη της IP τους.
Η ιστοσελίδα δέχεται όποια φυσική URL θέλετε και σας την μετατρέπει σε μία διαφορετική μα αρκετά ύποπτο όνομα. Για παράδειγμα πως σας φαίνεται αυτή η URL: http://www.5z8.info/ip-stealer_s6d9wk_lemon-party-redux

Ακόμη και οι πιο ασφαλείς διευθύνσεις όπως αυτή της Google, μπορεί να μετατραπεί σε μια URL με ύποπτη εμφάνιση. Η fake URL πάντως θα κάνει τον φίλο σας να αναρωτιέται τι του στείλατε.
5. Geek Typer
Η ιστοσελίδα Geek Typer έχει ένα σωρό επιλογές για να κάνετε τους φίλους σας να πιστέψουν ότι έχετε μετατραπεί σε έναν hacker. Έχει διαφορετικές εκδοχές και σενάρια που σκοπό έχουν να κάνουν το θύμα να νομίζει ότι προσπαθείτε να χαράξετε μια τοποθεσία μίας κυβέρνησης στο κόσμο ή μίας εταιρείας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 24 διάφορα θέματα.

Ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξετε, ανοίξτε και τα ηχεία για να έχετε και τους κατάλληλους ήχους που θα κάνουν την φάρσα ακόμα πιο ρεαλιστική. Ορισμένα θέματα έχουν επίσης συναγερμούς που στην πορεία σβήνονται αφήνοντας στο θύμα να πιστέψει ότι έχετε πραγματικά έχετε καταφέρει να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια κυβερνητική ιστοσελίδα.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!