Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ην τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός της «Εντατικής», Βανέσα Μαρκές. Η ηθοποιός σκοτώθηκε έπειτα από πυροβολισμούς αστυνομικών, οι οποίοι άνοιξαν πυρ όταν διέκρινα τη γυναίκα να κρατά στο χέρι της ένα πιστόλι, το οποίο όμως αποδείχθηκε πως ήταν ψεύτικο.
Οι αστυνομικοί στην περιοχή της Νότιας Πασαντίνα δέχθηκαν σήμα για έλεγχο στο σπίτι της Βανέσα Μαρκές. Όταν έφτασαν εκεί ήρθαν σε λεκτικό διαπληκτισμό με την ηθοποιό, η οποία όταν άνοιξε την πόρτα κρατούσε ένα πιστόλι στο χέρι της. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν πυροβολώντας εναντίον της.
Η γυναίκα «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι της, ενώ είχε ήδη τραυματιστεί σοβαρά. Η αστυνομία κάλεσε αμέσως ειδικό διαπραγματευτή και ψυχολόγο, προκειμένου να μιλήσουν με τη Βανέσα Μαρκές και να την πείσουν να παραδοθεί. Χρειάστηκε να περάσει πάνω από μία ώρα για να παραδοθεί η γνωστή ηθοποιός και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Καθώς όμως είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος, η Βανέσα Μαρκές υπέκυψε στα τραύματά της αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.
«Βρήκαμε το όπλο που κρατούσε η γυναίκα και αποδείχθηκε ότι ήταν μία ρέπλικα ημιαυτόματου όπλου χειρός», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την περίεργη αυτή υπόθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!