Πέμπτη 5 Απριλίου 2018


Εδώ και καιρό δίνει μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, έχοντας δείξει απίστευτη δύναμη και μεγαλειώδη επιμονή να νικήσει τον εφιάλτη αυτής της επιθετικής νόσου.
Ο λόγος για τη Shannen Doherty που τον τελευταίο καιρό έδειχνε να αφήνει πίσω της τις δύσκολες μέρες και να επιστρέφει στη μέχρι πρότινος ζωή της. Οι τελευταίες της εξετάσεις, ωστόσο, έδειξαν ανεβασμένους τους δείκτες κάτι που προμηνύει πιθανότατα την επιστροφή της νόσου. Η ηθοποιός μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους, επιβεβαιώνοντας ότι δε χάνει στιγμή την ελπίδα και την πίστη της.

«Εξετάσεις και αποτελέσματα. Η μία εξέτασή μου ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, ο άλλος δείκτης φάνηκε να είναι ανεβασμένος. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνω κι άλλες εξετάσεις. Αλλά ακόμη και μετά από αυτό, εγώ παραμένω αισιόδοξη και συνεχίζω τη ζωή μου. Σίγουρα βοηθά να θέτεις τα πράγματα σε μια προοπτική και να θυμάσαι ό,τι έμαθες από αυτό το ταξίδι του καρκίνου. Και κάποιες φορές, χρειάζεσαι την υπενθύμιση. Όπως έχω πει στο παρελθόν ο καρκίνος αλλάζει τη ζωή σου, με τρόπους που δεν φαντάζεσαι…».

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!