Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Όλο το ίντερνετ μιλάει για τη φωτογράφιση αυτού του ζευγαριού
Η Stephanie και ο Arryn είναι ένα ζευγάρι από το Τέξας που, μάλιστα, μετράει μόλις λίγους μήνες παντρεμένοι. Πριν μερικές εβδομάδες, απαντώντας στο κάλεσμα του φωτογραφικού πρακτορείου Wolf & Rose photography, έγιναν ένα από τα ζευγάρια που φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό του.
Την εβδομάδα που μας πέρασε το πρακτορείο ανέβασε το φωτογραφικό υλικό που δείχνει τους δυο τους ημίγυμνους, σε πολύ προσωπικές τους στιγμές, με φόντο το ονειρικό φυσικό περιβάλλον μιας λίμνης και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα είναι σαν να βγήκε από ταινία με τον καλύτερο διευθυντή φωτογραφίας.
The couple also just found out they are expecting a baby boy.
Η εν λόγω φωτογράφιση «έριξε» το ίντερνετ και μέσα σε λίγες ώρες άρχισε να διαδίδεται και να γίνεται αναπαραγωγή από χιλιάδες χρήστες και μίντια.
Terry told BuzzFeed, "I've honestly never seen two people more in love. The way he looks at her in those photos, that's an all-the-time thing with him. He treats her like she hung the moon and the stars."
Η προφανής αγάπη, η χημεία, η εμπιστοσύνη και η ομορφιά των εικόνων είναι απροσδόκητα θαυμάσια απάντηση σε κακόβουλα σχόλια για το σώμα της που έχει δεχτεί η πρωταγωνίστρια.
Στην αρχή ήταν διστακτική και δεν πίστευε πως θα έπρεπε να το κάνει. Τελικά είπε πως η διαδικασία την έκανε να αισθανθεί πιο σέξι από ποτέ και πως της προσέθεσε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το σύντροφό της. Η Stephanie είχε την ευκαιρία να στείλει το μήνυμα στα εκατομμύρια γυναικών που αγωνίζονται με τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες και τα στερεότυπα.

Οι φωτογραφίες τους στέλνουν ένα ισχυρό body positive μήνυμα δείχνοντας, ίσως, ότι όταν μιλάμε για ανθρώπους και σχέσεις δεν υπάρχουν πρότυπα και εξιδανικευμένα πρότυπα αναλογιών και ομορφιάς, αλλά μόνο συναισθήματα και ένστικτα.
Τέλος, η ίδια η Stephanie αν και ενθουσιασμένη με την ανταπόκριση του κόσμου δήλωσε ότι μετά την φωτογράφιση την απέλυσαν από την εταιρεία που δούλευε τον τελευταίο χρόνο.
“Arryn called me while he was at work, and he said the pictures had like 30,000 shares. He’s never been in the spotlight and he said, 'All the comments are about you!' He said, 'I know this helps you and I’m glad we did this. I wouldn’t change anything. I know that this makes you happy.'”
«Είπαν πως ήταν ανάρμοστο που πόζαρα τόπλες καθώς πρόκειται για μια τράπεζα που στοχεύει σε οικογένειες», δήλωσε η Stephanie. «Δεν μπόρεσα καν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, είχαν ήδη αποφασίσει να απολυθώ. Μετά από ένα χρόνο έφυγα από μια εταιρεία που δούλευα πολύ σκληρά, δεχόμενη κριτική επειδή έκανα κάτι τόσο θετικό, κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανη και που με βοήθησε ως γυναίκα. Ήταν επίπονο. Οι υπάλληλοι έβγαζαν τα τηλέφωνά τους εν ώρα εργασίας και έδειχναν τις φωτογραφίες ο ένας στον άλλο και κατηγορήθηκα εγώ γι' αυτό», συμπλήρωσε.
Stephanie told BuzzFeed, "They said I was topless and it was inappropriate and we’re a family-oriented company.” However, Stephanie said she was wearing a swimsuit bottom and a strapless top that you wear with backless dresses.


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!