Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα διαρροή του iOS 11 δίνει όλα τα χαρακτηριστικά του iPhone
Με αναγνώριση προσώπου, αναβαθμισμένα Air Pods και Animoji, δηλαδή κινούμενα Emoji θα έρχεται το iPhone 8, σύμφωνα με νέες διαρροές.
Από τότε που κυκλοφόρησε ο κώδικας του HomePod firmware, αρκετά πράγματα έχουν μαθευτεί σχετικά με το πολυσυζητημένο iPhone που αναμένεται να παρουσιαστεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.
Αυτή τη φορά όμως, η διαρροή έρχεται από μια τελική έκδοση του iOS 11 που επίσης αναμένεται.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το 9to5Mac το iPhone 8 (ή όπως θα αποκαλείται) θα περιλαμβάνει το "Face ID" το οποίο θα αντικαταστήσει πιθανότατα το Touch ID, καθώς και νέα κινούμενα emoji καθώς και κάποιες αλλαγές στο status bar.
Face ID
face id iphone8
Το Face ID αναφέρεται στον νέο τρόπο ξεκλειδώματος του iPhone 8 με το πρόσωπο του χρήστη. Μάλιστα, φαίνεται ότι οι χρήστες θα πρέπει να κινούν το πρόσωπό τους γύρω γύρω ώστε να το σκανάρει η κάμερα και να ξεκλειδώνει το τηλέφωνο.
Animoji
animoji iphone8
Τα animoji θα είναι κινούμενα emoji-μηνύματα, τα οποία θα χρησιμοποιούν τη φωνή του χρήστη και θα αντικατοπτρίζουν τις εκφράσεις προσώπου του χρήστη. Τα Animoji, σύμφωνα με τη διαρροή, θα χρησιμοποιούν τη σάρωση προσώπου για να δημιουργούν τρισδιάστατα emoji, τα οποία θα βασίζονται στις εκφράσεις προσώπου του χρήστη.
Airpods
air pods iphone8
Ενώ τα airpods λέγεται ότι θα είναι ανανεωμένα, σχεδιαστικά δεν φαίνεται να έχουν διαφορές με την υπάρχουσα έκδοση, πέρα από το γεγονός ότι η ένδειξη φόρτισης έχει μεταφερθεί στο εξωτερικό της θήκης, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ελέγξει την κατάσταση της μπαταρίας χωρίς να χρειαστεί να την ανοίξει.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!