Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Χώρισες; Ξεπέρασέ το με DVD!
''Αντωνάκη μου'', ''Ελενίτσα μου''! Ποιος δεν έχει συγκινηθεί με αυτή τη σκηνή, από την αξεπέραστη ελληνική ταινία ''Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα'' όπου μετά από ένα χωρισμό, συναντιούνται στα ερείπια του σπιτιού που έζησαν τον μεγάλο τους έρωτα. Μια ταινία που πρέπει να δείτε όσοι πιστεύετε πως δεν χωρίζουν οι μεγάλες αγάπες :)
Όλοι μας έχουμε χωρίσει και νομίζαμε πως ήρθε το τέλος του κόσμου. Aποκλειστική πληροφορία: Δεν έρχεται ποτέ.
Παρόλα αυτά τα πρώτα 24ωρα που δεν θες να δεις κανένα, η συντροφιά των ταινιών μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς. Συγκεντρώσαμε τις τρεις καλύτερες.  
Αμελί, 2001
Μια ταινία που περιγράφει τέλεια πόσο όμορφη είναι η ζωή ακόμα και αν είσαι μόνη σου. Καταπληκτικές εικόνες, υπέροχη μουσική, θα σε ξεσηκώσει να δεις με αισιοδοξία το μέλλον, και θα σε κάνει να θες να βγεις από το σπίτι σου και να σταματήσεις τα δάκρυα.
The Break Up, 2006
Όταν γυριζόταν η ταινία η Jennifer Aniston είχε μόλις χωρίσει απόν Brad Pitt. Μάλλον τη βοήθησε να μπει στο πετσί του ρόλου, γιατί παίζει καταπληκτικά τη Μπρουκ, η οποία εχει κουραστεί από τη στάση του φίλου της και του ζητάει να χωρίσουνε. Παρόλα αυτά συνεχίζουν να μένουν μαζί και το σπίτι γίνεται εμπόλεμη ζώνη.
Το Κλαμπ Των Χωρισμένων Γυναικών, 1996
3 κυρίες ώριμης ηλικίας μένουν μόνες τους αφού οι σύζυγοί τους, διαλυούνε το γάμο τους και συνάπτουν σχέσεις με νεότερες γυναίκες. Σύντομα ξεπερνούν το σοκ και ανακαλύπτουν πως υπάρχει ζωή και μετά από ένα χωρισμό. Το χιούμορ της ταινίας είναι το κατάλληλο φάρμακο για να σε βοήθησει να βγεις αλώβητη/ος απο τη δύσκολη κατάσταση που βιώνεις.

 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!