Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή, μένει Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός! (vids)
Στην Football League υποβιβάζεται ο Ηρακλής μετά την απόφαση του Δ.Σ της Super League  να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Γηραιό. Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9-2 (κατά Ηρακλής και Ατρόμητος), ενώ υπήρχαν 3 «λευκά» από Ξάνθη, Παναιτωλικό και ΕΠΟ, και τρεις απόντες (ΑΕΚ, Βέροια, Πλατανιάς).
Παπαθανασάκης: Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν είναι σωστά
Ο Σπύρος Παπαθανασάκης αμέσως μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του υποβιβασμού του Ηρακλή τόνισε:  «Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν είναι σωστά. Θα παλέψουμε στα δικαστήρια και μαζί με τον κόσμο μας για να μείνουμε στην κατηγορία. Ο Ηρακλής πάλεψε μέσα στο γήπεδο και κέρδισε εκεί. Κάποια ματς ήταν περίεργα αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά».
H απόφαση της Λίγκας:
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία (9 υπέρ, 2 κατά, 3 λευκά) την αφαίρεση από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-17, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σε ανάκληση προηγούμενης απόφασης της Super League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!