Κυριακή 9 Απριλίου 2017


Όταν ρωτήθηκε από τον Τζέι Λένο σχετικά με την καταπληκτική της απώλεια βάρους σε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξης, η Κριστίνα Αγκιλέρα συγκλόνισε το ακροατήριο. Ενώ μέχρι στιγμής επικρατούσε η άποψη πως ήταν το αποτέλεσμα σκληρής άσκησης και δίαιτας χαμηλής σε θερμίδες, η Κριστίνα δήλωσε πως η απίστευτη μεταμόρφωσή της οφειλόταν για την ακρίβεια σε ένα περίεργο εξωτικό φυτό. Στο ιστολόγιό της δηλώνει, "Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο εύκολο ήταν. Δεν άλλαξα τη δίαιτά μου και την καθημερινή μου ρουτίνα και όμως το λίπος έλιωσε σαν βούτυρο και έφυγε. Επιτέλους κάτι που απλώς πετυχαίνει αποτελέσματα."
Η Κριστίνα Αγκιλέρα δεν είναι η μόνη διασημότητα που δράττει την ευκαιρία με το θαυματουργό αυτό προϊόν καύσης λίπους. Οι Κέλι Όσμπορν, Ρέιτσελ Ρέι και Τζένιφερ Λόπεζ έχουν όλοι αναφερθεί να έχουν χάσει ένα σημαντικό ποσό σωματικού λίπους ακολουθώντας την ίδια δίαιτα. Η χρήση του νέου αυτού προϊόντος είναι ότι πιο καυτό υπάρχει αυτή τη στιγμή, και όχι χωρίς να υπάρχει λόγος. Αυτή η κλινικά αποδεδειγμένη φόρμουλα μπορεί να ξεφορτωθεί 4,5 κιλά λίπους κάθε 7 ημέρες και να ξεφορτωθεί κάθε τι άχρηστο από το σώμα σας. Και το καλύτερο από όλα, το είναι εντελώς προσιτό! Ξέρουμε τι σκέφτεστε, και εμείς είχαμε τις αμφιβολίες μας.
Μετά όμως από την επιτυχία της Κριστίνα και πολλών άλλων διασημοτήτων με το Forskolin Active ξέραμε πως έπρεπε να του δώσουμε μια ευκαιρία και να δοκιμάσουμε να βιώσουμε από πρώτο χέρι την ίδια επιτυχία που είχαν οι σταρ αυτοί. Μετά από μια γρήγορη έρευνα στο γραφείο, επιλέξαμε την αρχισυντάκτριά μας Μελίνα Σέκερη η οποία προσπαθούσε να χάσει βάρος στα γρήγορα για τον επερχόμενό της γάμο σε 7 εβδομάδες. Ακολουθεί η εμπειρία της μετά από 4 εβδομάδες χρήσης του προϊόντος.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!