Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016


Αρκετά από τα νέα MacBook Pro, που μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκαν από την Apple, φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα αυτονομίας, αφού αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι η μπαταρία εξαντλείται πολύ σύντομα.

Ενώ η Apple διαφημίζει στην ιστοσελίδα των εν λόγω προϊόντων ότι η αυτονομία τους μπορεί να φτάσει έως και τις 10 ώρες, έχει παρατηρηθεί ότι στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις αυτή δεν ξεπερνά τις 5 ώρες, γεγονός που προκαλεί την οργή αρκετών κατόχων των συσκευών.

"Μόλις παρέλαβα το νέο MacBook 15” με την Touchbar. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι χάλια! Με 6 καρτέλες ανοικτές στον Safari και 95% φορτισμένη μπαταρία, πληροφορούμαι ότι απομένει αυτονομία μόλις 3 ωρών”, γράφει χαρακτηριστικά στο forum υποστήριξης της Apple ένας χρήστης.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν το πρόβλημα οφείλεται σε hardware ή software, ωστόσο υπάρχουν υποψίες ότι σχετίζεται με τη Radeon GPU που ενσωματώνουν οι νέοι φορητοί.

Πάντως, εκτιμάται ότι η Apple ήδη μελετά τις αναφορές των χρηστών, με στόχο να διευθετήσει το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν.

ΠΗΓΗ: pcmag.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!