Τρίτη 5 Ιουλίου 2016


Οι φίλοι του Game of Thrones, μπορούν μέσω τουQuartermaster, ενός δηλαδή online διαδραστικού χάρτη, να λύσουν όσες απορίες έχουν σχετικά με τη γεωγραφία και τα διάφορα βασίλεια του φανταστικού κόσμου.

Ο χάρτης χαρακτηρίζεται από εξαιρετική λεπτομέρεια, ενώ περιλαμβάνει πλήθος πόλεων, κάστρων και μικρότερων οικισμών, τόσο αυτών των οποίων η ακριβής θέση έχει επιβεβαιωθεί μέσα από τα βιβλία του George R.R. Martin ή την τηλεοπτική σειρά, όσο και εκείνων των οποίων η τοποθεσία βασίζεται σε εικασίες.

Μάλιστα, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μιας τοποθεσίας στο χάρτη, ανοίγει η σχετική καταχώρηση στο Wiki του Game of Thrones, ώστε ο χρήστης να μάθει περισσότερα πράγματα για κάθε μέρος.

Είναι επίσης δυνατόν, μέσω του χάρτη, οι φίλοι του Game of Thrones να παρακολουθήσουν την ακριβή διαδρομή που ακολούθησαν πολλοί από τους χαρακτήρες της σειράς στον κόσμο του George R.R. Martin. Ένα εύχρηστο slider στα δεξιά επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση του χρονοδιαγράμματος των γεγονότων, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα spoilers, όπως για παράδειγμα είναι ο θάνατος κάποιου χαρακτήρα.

Πηγή: e-pcmag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!