Τρίτη 12 Απριλίου 2016


Αεροσυνοδούς και υπαλλήλους πωλήσεων θα προσλάβει η Aegean. Αναλυτικότερα και προκειμένου να καλύψει τις επιχειρησιακές της ανάγκες, η εταιρεία αναζητά Μέλη Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών με έδρα την Αθήνα και τo Ηράκλειο. Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να διαθέτουν Απολυτήριο Λυκείου, άριστη γνώση αγγλικών, γνώσεις μιας δεύτερης ξένης γλώσσας (γαλλικά, ή ρωσικά, ή ιταλικά, ή γερμανικά) θα θεωρηθούν προσόν, όπως επίσης και η κατοχή πτυχίου ανωτέρων ή ανωτάτων Σχολών.
Για τους άντρες υποψήφιους, θα πρέπει να είναι εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις. Μαζί με τα βιογραφικά σημειώματα, οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραιτήτως να επισυνάψουν πρόσφατη φωτογραφία τους. Παράλληλα η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει Υπαλλήλους Τμήματος Κρατήσεων και Τηλεφωνικών Πωλήσεων, για την έδρα της στην Κηφισιά.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ/ ΤΕΙ, άριστη γνώση αγγλικών, άριστη γνώση γερμανικών, ή γαλλικών, ή ρωσικών, ή ιταλικών, ή ισπανικών, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Το τμήμα κρατήσεων λειτουργεί καθημερινά με κυλιόμενο πρόγραμμα. Αποστολή βιογραφικών έως τις 31 Μαΐου ΕΔΩ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!