Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016


Αυτό που ήθελε το πήρε στη Ρώμη η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 2-0 της Ρόμα μέσα στο Ολίμπικο και είναι πλέον με το... ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Champions League.

Μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο, όπου οι Ιταλοί κατάφεραν να μπλοκάρουν τα αστέρια των Μαδριλένων, στο 57 “μίλησε” η κλάση του Κριστιάνο Ρονάλντο, που μετά εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Στσέσνι, διασπώντας το... μπλόκο των Τζιαλορόσι.

Σύντομα το παιχνίδι έγινε... ροντέο, με τις δύο ομάδες να χάνουν σωρεία ευκαιριών για να σκοράρουν, με κορυφαία για τη Ρεάλ την κεφαλιά του Ρονάλντο στο 73', που πέρασε (αργά και βασανιστικά!) μόλις άουτ, ενώ για τη Ρεάλ το σουτ του Βενκέρ έξω από την περιοχή στο 72', που επίσης πέρασε λίγο άουτ.
Τελικά, ήταν η Ρεάλ που έφτασε στο 2-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ του Χεσέ, που έβαλε "ταφόπλακα" στις ελπίδες της Ρόμα για πρόκριση στους 8 του Champions League, καθώς η ιταλική ομάδα θα αναζητήσει ένα μικρό θαύμα στον επαναληπτικό του Μπερναμπέου.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς για τη φάση των 16 του Champions League, η Βόλφσμπουργκ έμοιαζε να “καθαρίζει” από το πρώτο ματς την πρόκριση στα προημιτελικά, καθώς στο 60' βρέθηκε να προηγείται μέσα στην έδρα της Γάνδης με 3-0, με τον Ντράξλερ να σκοράρει δύο φορές και τον Κρούζε να προσθέτει ένα ακόμα γκολ, όμως οι Βέλγοι μείωσαν αρχικά με τον Κουμς στο 81' και κατόπιν με τον Κουλιμπαλί στο 89', διαμορφώνοντας το τελικό 2-3, που όμως και πάλι δίνει σημαντικό προβάδισμα στους "Λύκους" για την πρόκριση στα προημιτελικά.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!