Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Mέλανι Γκρίφιθ: Σε όσους δείχνουν μίσος, εκείνη δείχνει το πρόσωπό της
Για τους διάσημους, τα κοινωνικά δίκτυα έχουν δύο όψεις: Από τη μία οι χιλιάδες φίλοι και οπαδοί έτοιμοι να κάνουν «like», από την άλλοι οι κακόπιστοι ή αλλιώς «haters».

H αμερικανή ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ το γνωρίζει καλά, αλλά είχε έτοιμη την απάντηση.

Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία των ποδιών της από παραλία στη Χαβάη. Είχε προηγηθεί ανάρτηση στην οποία αναφερόταν στο πρόσφατο διαζύγιό της από τον ισπανό ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας.



«Έχεις αντρικά πόδια» έγραψε κάποιος στα σχόλια.

Δύο μέρες αργότερα, η 58χρονη απάντησε με μια άλλη φωτογραφία: αυτή τη φορά ήταν μια selfie χωρίς φίλτρα (κεντρική φωτογραφία).

«Ιδού. Χωρίς φίλτρα. Είμαι 58 ετών και συμμετέχω στη σειρά Χαβάη 5-0 παίζοντας τη μητέρα του Σκοτ Καν. Συνεχίστε να λέτε σκληρά πράγματα. Και καλά Χριστούγεννα.»

Η Μέλανι Γκρίφιθ έχει κάνει τέσσερις γάμους. Δύο με τον ηθοποιό Ντον Τζόνσον (απέκτησαν μία κόρη, την 26χρονη ηθοποιό Ντακότα), έναν με τον Στίβεν Μπάουερ (έχει έναν γιο 30 χρονών) και ο πλέον πρόσφατος με τον Αντόνιο Μπαντέρας (έχει μια κόρη 19 ετών).

Ο γάμος με τον Αντόνιο Μπαντέρας κράτησε 18 χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε το 2014, αλλά οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές πριν λίγες μέρες.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!