Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραχωρεί δωρεάν το Δημοτικό θέατρο
«ΑΝΕΤΟΝ – Σκηνή Νίκος Ναουμίδης»
στα θεατρικά σχήματα της πόλης.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προτίθεται να διοργανώσει για 5η συνεχή χρονιά την ετήσια διοργάνωση «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές φωνές της πόλης» κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2016, με στόχο την τόνωση της τοπικής θεατρικής παραγωγής και την προβολή της δουλειάς των θεατρικών ομάδων με επαγγελματικό χαρακτήρα της πόλης.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραχωρεί τις υποδομές του Δημοτικού Θεάτρου «Άνετον – Σκηνή Νίκος Ναουμίδης» προσφέροντας τη δυνατότητα σε θεατρικές ομάδες της Θεσσαλονίκης να παρουσιάσουν μία παραγωγή της επιλογής τους.
Οι ομάδες θα έχουν την πλήρη ευθύνη για την πραγματοποίηση των παραστάσεων καθώς και για την έκδοση εισιτηρίων και πώληση τους με ταμία δικό τους. Τα θεατρικά σχήματα θα μπορούν να προπωλούν τα εισιτήρια τους στο εκδοτήριο της Αριστοτέλους δωρεάν. Όλα τα έσοδα θα αποδίδονται στις ομάδες που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση.
 
Η επιλογή των παραστάσεων θα γίνει ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Θεάτρου του Δήμου Θεσσαλονίκης, με συνεκτίμηση του δραματουργικού και σκηνοθετικού ενδιαφέροντος της πρότασης και πάντα σε συνάρτηση με τις αιτήσεις που έχουν κατατεθεί.
 
Παρακαλούνται οι ομάδες να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο p.zaptie@thessaloniki.gr ή να την καταθέσουν  στα γραφεία του Τμήματος Διοργάνωσης Εκδηλώσεων και Φεστιβάλ της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού (Κουντουριώτου 17, 54625, Λιμάνι) το αργότερο μέχρι την 11η Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι.
Η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής πρέπει να αποθηκευτεί με το όνομα της ομάδας  ως εξής: ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ_ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΚΗΝΗ 2016
Προτιμητέο οι αιτήσεις να αποστέλλονται νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία ώστε η διαδικασία επιλογής να είναι ταχύτερη και πιο ακριβής.
 Οι αιτήσεις που αποστέλλονται ή κατατίθενται μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν θα ληφθούν υπόψη.
 
Πληροφορίες στη Διεύθυνση Πολιτισμού - Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθημερινά στο τηλέφωνο 231 331 8208 (Πολυξένη Ζαπτιέ) ώρες 10.00 – 13.00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!