Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ διέλυσε 5-0 τη Μπρόντμπι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και μόνο με θαύμα χάνει την πρόκριση στους ομίλους του EuropaLeague– Χατ-τρικ ο Μακ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε από νωρίς πως είχε… άγριες διαθέσεις και ο Ρόμπερτ Μακ έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ δεν… τιμωρήθηκε για την αστοχία της, αντίθετα επιβραβεύθηκε αφού στο 17’ ο Μακ «άνοιξε» το σκορ με ωραίο συρτό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή!

Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε… αέρα δυο τερμάτων χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο 36’. Ο νεαρός επιθετικός μέσος υποδέχθηκε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με τρομερό ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 2-0!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Η Μπρόντμπι έκανε το λάθος να πιέσει ψηλά, ο Μακ έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Γκάρι Ροντρίγκες με τον εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-0 στο 51’!

Τα κενά στην άμυνα της Μπρόντμπι δεν έκλεισαν και στο 80ο λεπτό ο Μακ «χτύπησε» ξανά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ δυο λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0!

http://www.onsports.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!