Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015


Μοναδικές στιγμές και ανεπανάληπτες εικόνες έζησαν από τις 11 το βράδυ της Κυριακής οι χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο της Νέας Ιωνίας στον Βόλο, πανηγυρίζοντας για την στέψη σε πρωταθλήτρια Ευρώπης της Εθνικής Μπάσκετ Εφήβων.

Μισή ώρα μετά την λήξη του συγκλονιστικού αγώνα με την Τουρκία και ο κόσμος δεν αποχωρούσε από το γήπεδο,συνεχίζοντας να χειροκροτεί τα Ελληνόπαιδα που κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης.

Σαν έφηβοι πανηγύριζαν και μοίραζαν φιλιά και αγκαλιές ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό του Βόλου και κυρίως την κεντρική παραλία, κάνοντας την νύχτα μέρα.

Από το Πανθεσσαλικό Στάδιο όπου πολύ κοντά βρίσκεται το Κλειστό της Νέας Ιωνίας, σχηματίσθηκαν φάλαγγες αυτοκινήτων που κορνάριζαν συνεχώς και φίλαθλοι με ελληνικές σημαίες που τις ανεμίζαν πανηγυρίζοντας κατευθύνθηκαν προς το κέντρο του Βόλου για να εκδηλώσουν και εκεί την χαρά τους.

Αργότερα, στήθηκε γλέντι σε νυχτερινό κλαμπ του Βόλου για την μεγάλη νίκη στον τελικό και την ανάδειξη των εφήβων σε πρωταθλητές Ευρώπης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!