Τρίτη 26 Μαΐου 2015


Τον έρωτα στο πρόσωπο της Ιταλίδας καλλονής Αλέσια Τεντέσι βρήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον χωρισμό του από την Ιρίνα Σάικ.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα βλέπει… καρδούλες στην θέα του μοντέλου και τηλεπερσόνας από την Ιταλία, η οποία είναι στα… «κυβικά» της Ιρίνα: Ψηλή, αδύνατη, με σαρκώδη χείλη και ανοιχτά μάτια.

Όσο για το κορμί της Αλέσια; Όπως και της Ιρίνα… «σκοτώνει» αφού όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ οι αναλογίες της κλέβουν τις εντυπώσεις.

Οι παπαράτσι την τσάκωσαν το Σαββατοκύριακο σε παραλία του Μαϊάμι, με την Ιταλίδα καλλονή να προκαλεί εγκεφαλικά με τις αναλογίες και τα… οπίσθια της τα οποία δεν έχανε ευκαιρία να τουρλώνει.

Προς το παρόν πάντως, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το ειδύλλιο του Ρονάλντο με την Τεντέσι.

Αυτό που αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, είναι πως οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά μέσω της καμπάνιας του Armani Exchange στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ρονάλντο.

Έκτοτε τους έχουν τσακώσει πολλές φορές μαζί, με την Ιταλίδα καλλονή να ταξιδεύει συχνά πυκνά προς Μαδρίτη μεριά για να δει τον αγαπημένο της ενώ πρόσφατα βρέθηκε και στον αγώνα της Ρεάλ εναντίον της Γιουβέντους, όπως επίσης και στο Grand Prix του Μονακό, όπου ήταν και ο Ρονάλντο ποζάροντας στους παπαράτσι παρέα με το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν.

Να σημειώσουμε πάντως, πως εκτός από τον Ρονάλντο, στο ερωτικό ενεργητικό της Αλέσια Τεντέσι, βρέθηκαν στο παρελθόν ο κεντρικός επιθετικός της Τζένοα, Μάρκο Μποριέλο, αλλά και ο Λουίτζι Μπερλουσκόνι, γιος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δείτε φωτογραφίες στο star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!