Δευτέρα 13 Απριλίου 2015


Μια ενδιαφέρουσα λίστα με τους σταρς πρώτης γραμμής και τους μισθούς που παίρνουν για κάθε ταινία τους δημοσίευσε το Hollywood Reporter.

Αν και οι αμοιβές δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακοπληρωμένοι και αδικημένοι.

Έρευνα σε παραγωγούς, ατζέντηδες και στελέχη εταιριών παραγωγής αποκάλυψε ότι 6 διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ κερδίζουν τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ανά ταινία, ποσό που παραπέμπει σε παλιές εποχές, τότε που το ποσό αυτό έπαιρναν πολύ εμπορικοί ηθοποιοί όπως: ο Κέβιν Κόστνερ, ο Μελ Γκίμπσον και ο Τομ Κρουζ.

Πλέον, στο club των 20 εκατομμυρίων συναντάμε τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τη Σάντρα Μπούλοκ, την Αντζελίνα Τζολί, τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και τον Ματ Ντέιμον, ανάλογα με το είδος της ταινίας όπου πρωταγωνιστούν.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος πήρε 25 εκατομμύρια δολάρια για την ταινία «Ο λύκος της Γουόλ Στριτ».

Μετά την επιτυχία του American Sniper και την τρίτη υποψηφιότητά του για Α’ Ανδρικό ρόλο, ο Μπράντλεϊ Κούπερ αναμένεται να αυξήσει τις απολαβές του, για πάνω από 15 με 20 εκατομμύρια ανά ταινία. Θυμίζουμε ότι πήρε 15 εκατ. για το τρίτο Hangover.

Η μάγισσα Αντζελίνα Τζολί πήρε πάνω από 15 εκατομμύρια για το Maleficent, ενώ πηγές αναφέρουν ότι θα πάρει 20 εκατομμύρια δολ. για το σίκουελ της ταινίας, ποσό που έχει κερδίσει μία ακόμα φορά στο παρελθόν για την ταινία Salt.

Στην κορυφή των γυναικείων αμοιβών παραμένει η Σάντρα Μπούλοκ, κυρίως μετά την αστρονομική συμφωνία που πέτυχε για το Gravity, το οποίο την έκανε κατά 70 εκατομμύρια (και πλέον) πλουσιότερη.

Πήρε 20 εκατομμύρια προκαταβολή και τα υπόλοιπα ως ποσοστά επί των εισπράξεων (έξυπνη κίνηση). Σημειώνεται ότι για το The Heat είχε πάρει 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η Τζένιφερ Λόρενς κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια για το «The Hunger Games: Catching Fire», ενώ οι ειδικοί αναφέρουν ότι για την επόμενη ταινία της εύκολα θα πάρει ποσό που θα ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

ΠΗΓΗ: tff.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!