Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ο 83χρονος Κώστας Βουτσάς μίλησε ακόμα μία φορά για την προσωπική του ζωή και μετά από τις αποκαλύψεις για το σεξ που κάνει σε αυτή την ηλικία, αποκάλυψε και τα ονόματα των γυναικών που έχει απατήσει. 

Ο ηθοποιός ομολόγησε σε συνέντευξη του στο Βήμα πως υπήρξε άστατος στην προσωπική του ζωή και παραδέχτηκε πως είχε σχέση με την Σπεράντζα Βρανά ενώ παράλληλα ήταν και με την Έρρικα Μπρόγιερ. «Ηµασταν µε τη Σπεράντζα και κάποια στιγµή τα έφτιαξα µε την Ερρικα Μπρόγιερ. Η Ερρικα της έστειλε το προσκλητήριο του γάµου µας, ενώ η καλή µου Σπεράντζα έραβε νυφικό. "Αυτό είναι γκραν-γκινιόλ" γύρισε και είπε».

Στην ερώτηση για το ποιος ήταν ο μεγαλύτερος γυναικάς του ελληνικού κινηματογράφου απάντησε: «Ο Αλέκος Αλεξανδράκης. Από την αγκαλιά του πέρασαν σχεδόν όλες οι ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Και ο Μπάρκουλης βέβαια. Ξέρετε πώς βγήκε το περίφηµο "Κορίτσια, o Mπάρκουλης"; Eνα σχολείο θηλέων έκανε παρέλαση και ο Μπάρκουλης πέρασε από εκεί, κάποια το φώναξε στις άλλες, και αυτές παράτησαν το βήµα και άρχισαν να τρέχουν πίσω του».

Με τη νέα σύντροφό σας, Αλίκη, είστε ευτυχισµένος; «Την αγαπάω πολύ γιατί µου έχει δώσει ζωή. Ύστερα είναι ο θεατής µου. Με παρασύρει και παίζω "θέατρο" µπροστά της και εκείνη όλη την ώρα γελάει».

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!