Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μια νέα έρευνα ανέδειξε τις κορυφαίες πόλεις για διασκέδαση στον κόσμο! Στην κορυφή βρίσκεται το Βερολίνο, το οποίο προσφέρει και την φθηνότερη μπύρα στον κόσμο.
Τα στατιστικά αποκάλυψαν ότι η γερμανική πρωτεύουσα είναι η ιδανική επιλογή για νέους, ενώ τη δεύτερη θέση κέρδισε το Λονδίνο, με το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη να ακολουθούν.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, η πόλη θεωρείται σήμερα η καλύτερη στον κόσμο για διασκέδαση.
Η έρευνα εξέτασε 1.800 πόλεις, οι οποίες κρίθηκαν για την ποιότητα των εστιατορίων και των μπαρ, τη διασκέδαση ενηλίκων, αλλά και το κόστος των ποτών και ειδικά της μπύρας. Μάλιστα, αναδείχθηκαν νικητές και σε επιμέρους κατηγορίες, όπως το Λονδίνο, που κέρδισε την πρώτη θέση στο καλύτερο clubbing και τις συναυλίες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας προέκυψαν από τις αναλύσεις σχολίων και αξιολογήσεων από 17 διαφορετικές ιστοσελίδες, όπως οι TripAdvisor, Yelp και Time Out.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι πόλεις που θεωρούνται τα "βασίλεια των πάρτι", όπως το Άμστερνταμ, το Λας Βέγκας και το Ρίο ντε Τζανέιρο βρέθηκαν σε πολύ χαμηλότερες θέσεις.

Δείτε τις κορυφαίες 10 πόλεις για διασκέδαση:

1. Βερολίνο
2. Λονδίνο
3. Παρίσι
4. Νέα Υόρκη
5. Τόκιο
6. Αμβούργο
7. Ρώμη
8. Βιέννη
9. Βαρκελώνη
10. Κωνσταντινούπολη
Οι νικητές της κάθε κατηγορίας:
Τιμή μπύρας: Βερολίνο
Μπαρ: Τόκιο
Club: Λονδίνο
Δραστηριότητες: Νέα Υόρκη
Αγορές: Τόκιο
Ψυχαγωγία ενηλίκων: Μπανγκόκ
Αθλητισμός: Μπουένος Άιρες
Μουσεία: Μόσχα
Συναυλίες: Λονδίνο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!