Περιγραφή
Το πιο εύκολο, γρήγορο και νοστιμο μιλφέιγ που έχετε φάει ποτέ!!
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 πακέτα σφολιατίνια (θα τα βρείτε σε όλα τα super market ακριβώς έτσι)
- 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
- 1 κουτί εβαπορέ γάλα
- 2 φλιτζάνια νερό (καλύτερα να μετρήσετε το νερο με το κουτί του εβαπορέ, παρα ένα δάχτυλο.)
- 1 φακελάκι σαντιγί garni
- Άχνη ζάχαρη
- Κανέλα (προαιρετικά)
Πώς το κάνουμε:
- Χρησιμοποιήστε ένα πυρέξ μέτριο.
- Στρώστε μία σειρά από σφολιατίνια.
- Ετοιμάστε την κρέμα χτυπώντας με το μίξερ: το
εβαπορέ, τα άνθος αραβοσίτου και το νερό μέχρι να πήξει η κρέμα (δεν θα
γίνει σαν την σαντιγί, θα είναι πιο ρευστή)
- Ρίχνετε την κρέμα πάνω από τα σφολιατίνια
- Φτιάχνετε την σαντιγί ακολουθώντας της οδηγείες παρασκευής της, και αφού πήξει την ρίχνετε πάνω στην κρέμα.
- Όσα σφολιατίνια μείνανε τα θρυμματίζετε και τα ρίχνετε από πανω.
- Το βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει.
- Πριν το κόψετε ρίχνετε την άχνη και την κανέλα με ένα σουρωτήρι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου